2777
2789
عنوان

تا حالا شده بهتون یه تهمت بزنن ابروتون تو محل کار یا دانشگاه بره

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 22 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین کاری به حرفای پشت سرت نداشته باش ببین کی این وسط کنارت میمونه هرکی موند بدون رفیق واقعیته اصلا ...

اره ولی آبرویی که میره و رنجی که من میکشم مهم بود ولی اون ادما دارن زندگیشونو میکنن ولی قوی بودن مهمه که من نیستم

خانمای عزیز برای رفع مشکلم و برای حاجت رواییم لطفا صلوات مهمونم میکنید🙏
اره ولی آبرویی که میره و رنجی که من میکشم مهم بود ولی اون ادما دارن زندگیشونو میکنن ولی قوی بودن مهم ...

آبروت جلو خدا نره عزیزم نه بنده ی خدا مهم اون بالاسریه 

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
آبروت جلو خدا نره عزیزم نه بنده ی خدا مهم اون بالاسریه

اره خدایی من نبودم و حداقل از این بابت خیالم راحته

اره خدایی من نبودم و حداقل از این بابت خیالم راحته

خب دیدی؟ وقتی سرت پیش خدا بالا باشه خود اون بالایی به مرور بهشون میفهمونه و اونارو تو شرایط تو قرار میده ی روزی و اسمش میششه کارما

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
خب دیدی؟ وقتی سرت پیش خدا بالا باشه خود اون بالایی به مرور بهشون میفهمونه و اونارو تو شرایط تو قرار ...

خدا کنه ممنونم🙏🌹

خدا کنه ممنونم🙏🌹

میتونم بپرسم چی بهت گفتن اگه دوسداری بگو

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑