2777
2789
عنوان

دختر معجزه ایست🧚🏻‍♀️

147 بازدید | 17 پست

دختر معجزه ایست که...

بعداز آفرینش آن...

تمام فرشتگان کف زدند...

دخترها فرشته نیستند...

فرشته ها میخواهند دخترباشند...

آری ...

دختر داشتن...

سعادت میخواهد!

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

روی پیشونی فرشته‌ها نوشته هرکی دخترداره جاش وسطه بهشته 

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

روی پیشونی فرشته‌ها نوشته هرکی دخترداره جاش وسطه بهشته

🥰🥹

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب حالا ما که دختر نداریم چیکار کنیم؟؟؟؟

پسرداشتنم سعادت میخواد

خدا بهتون یا دختر میده یا انشالله پسراتون ک ازدواج کردن نوه هاتون دختر میشن

آخه اگه یه نفر نوشته بود پسر داشتن سعادت میخواد الان از دروازه نی نی سایت آویزونش کرده بودن .

همه حمله میکردم بهش که فلانی بهمانی دل دیگران رو می‌شکنی و هزارتا حرف دیگه 

آرزو کردم خدا را گوهری

سالم و زیبا نگارین اختری

بر سرم او ریخت یک دنیا گهر

داد ما را او زرحمت دختری

دختری مانند گل زیبا و پاک

از همه ناراستی‌ ها او بری

او گل کاشانه ما می‌ شود

می‌کند بر ماهتاب او سروری

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ https://abzarek.ir/service-p/msg/2012952 یه چت ناشناسمون نشه؟! 

آخه اگه یه نفر نوشته بود پسر داشتن سعادت میخواد الان از دروازه نی نی سایت آویزونش کرده بودن .همه حمل ...

عزمزمه حالا این تاپیک اومد یه متن درمورد دختر داشتن نوشت دیگه این حرفا رو که نداره 

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ https://abzarek.ir/service-p/msg/2012952 یه چت ناشناسمون نشه؟! 

آخه اگه یه نفر نوشته بود پسر داشتن سعادت میخواد الان از دروازه نی نی سایت آویزونش کرده بودن .همه حمل ...

من برای دختر خودم نوشتم 😕 چقد پیچیدش کردی شما

آرزو کردم خدا را گوهریسالم و زیبا نگارین اختریبر سرم او ریخت یک دنیا گهرداد ما را او زرحمت دختریدختر ...

😍❤️

سلام عزیزم خوبی بسلامتی کی زایمان میکنی

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
قدم نو رسیده مبارک باشه بهار قشنگم ‌❤️

سلام خانم معلم😍😘😘😘🥰ممنون قربونت برم 

خودت خوبی