2777
2789
عنوان

شوهرم سر دختر خواهرشوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1707 بازدید | 91 پست
بس کنین دیگه،تو این دو سه روزه ،چقدر تاپیک کتک خوردم زدین، شاید فقط اولی درست باشه،بقیه همه از دم در ...

شایدم چون یکی گفته بقیم خواستن خودشونو خالی کنن

فیک نباشن

ز غوغای جهان فارغ                 ‌‌                  ‌‌‌                      "دانش و آگاهی جزیره ای نجات دهنده در بین دریای وسیع جهل و نادانی‌ست"

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای خواهر..بگم برات نمیدونی بخندی یا بگریی.

الهی مشکلت زودتر حل شه گلم🥲🥲🌱

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

😐😐😐😐

مگه میشه!

اگه میخواین رمان بنویسید خب عضو سایت‌های اونجا بشید!!!

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

بخدا خونه شوهر خبری نیس..فک نکن الانش ابنجوری برین زیر یه سقف بهتر میشه

اگه مناسبت نیس ولشکن اگه دست بزن داره ولشکن زندگیتو تباه نکن پس فردا به یه بچه 

★اَلّـہـمَ صـَݪ عـَݪـۍ مـُحــَمَـد و آݪِ مُــحَــمَـد★

اگر راست میگی زندگی با این همچین آدمی جهنمه .... اگر کسی را داری بهشون بگو و باهاش قهر کن و چند تا بزرگتر را بنداز جلو واقعا حق نداشته تو را بزنه و اگر کسی پشت و پناهت نیست با یک مشاور صحبت کن بهت یک راه حل بده

خانم‌ها اینقدر نگین برو طلاق بگیر ،همینجا یه خانمی با راهنمایی بقیه رفته از شوهرش طلاق گرفته بعد یه مدت اومده میگه تقصیر شماهاست اینقدررگفتین طلاق بگیر از شوهرم طلاق گرفتم 

چقدر باورش برای خیلیا سخته .اما من واقعا انقدر بالا پایینی تو زندگی خودم و دورو اطرافیان دیدم هرچی بگن اینجا باور میکنم

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️
شوهر استارتر مثل شوهر منه..اینا زن و زندگی الویتشون نیس..روح آدم رو زخمی می‌کنند پشت زن رو خالی می‌ک ...

دقیقا خب من چه نقش در یتیم شدن اون داشتم 

لاقل به زبون خوش میگفت بچش ناراحت نباش

خانم‌ها اینقدر نگین برو طلاق بگیر ،همینجا یه خانمی با راهنمایی بقیه رفته از شوهرش طلاق گرفته بعد یه ...

اینجا هم هرچی بشه میگن طلاق بگیر در صورتیکه که طلاق اخرین گزینس

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️
الهی مشکلت زودتر حل شه گلم🥲🥲🌱

دیگه یازده سال گذشته..حل شدنی نیست..ب خاطر پسرم ب خاطر ابرو ب خاطر ناباوری بقیه از حرفاش خودمو نگه داشتم تو زندگی ک هیچ جاش مال من نیس..مالی تو سرش بخوره..عاطفی تا خوبه خوبه ..خلاف نظرش باشم دیگه کات..انگار دوست دخترشم