2777
2789
عنوان

قهر با شوهراتون چه شكليه

224 بازدید | 25 پست

دو روزه باهم بحثمون شده شديد در حد كتك كاري

اما اينسري نزدم بيرون از خونه

گفتم اينبارم برم و خانوادم بفهمن براش عادي ميشه

موندم تو خونه با اينكه بهم پيامك داده از همون شب دعوا كه جم كن برو خواستي جدا هم بشي ميشيم

منم موندم اول تكليفم مشخص بشه ( آدم جدايي نيستيم ميدونم آبروريزي ميشه فقط )

طبقه بالاي مادرشوهرم زندگي ميكنيم

دو روزه نه غذا درست ميكنم نه ظرفايي رو كه توش غذا ميخوره ميشورم

دعوامونم سر مسائل مالي بود كه بهم پول تو جيبي نميده و حسابم همش خاليه

براي خونه خوراكي ميخره ميذاره پاي خرجا و پول تو جيبي من

منم از ديشب دوش گرفتم لباساي خوب پوشيدم فيلم ديدم برامم مهم نيست هيچي

امشبم خوابيدني ميرم خونه مامانم بنظرتون كارم درسته؟

کتک کاری خیلی بده

و افرین که موندی خونه 

قوی شده ای

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه نرو خونه مامانت. ظرفاتو بشور، برای خودت تک‌نفره غذا بپز بخور. جوری که غذات اضافه نمونه که آقا بیاد بخوره.چند روز که گشنگی بکشه، می‌فهمه که وقتی هرروز براش غذا میپزی، اونم وظیفشه بهت پول بده. به خودت برس خوب می‌کنی. چایی بریز برای خودت بخور. سریال بشین ببین تنهایی. لذت ببر تنهایی. جوری که بفهمه تو بدون اون هم حالت خوبه و بفهمه که در مقابل تو مسئوله. چند روز که گذشت، بهم بگو رفتارش چه تغییری کرد.

منم الان دوماهه نزدیکه سه ماهه قهر کرده حرفم نمیزنه .احمق روانی

واقعا مشکل دارن..کمبود محبت..غرور کاذب..خانواده اگه درست تربیت میکرد آدم بار می‌آورند واسمون..آخر سر منفجر میشه زن..شوهره میگه زنم غر غرو و مشکل داره