2777
2789
عنوان

سبزی پلو در بارداری

86 بازدید | 18 پست

خوردنش ضرر نداره؟

خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم خدایا شکرت و اشک شوق بریزم؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ که صبوریهامو دیدی و جوابمو دادی؟؟؟💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سبزی ضرر ندارهعسل.زیره.زعفرون.جگر.گوشت نیم پز.آب زرشک یا زرشکدمنوش گیاهی.زردچوبه هم میگن

مرسی ک وقت گذاشتی مهربون

خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم خدایا شکرت و اشک شوق بریزم؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ که صبوریهامو دیدی و جوابمو دادی؟؟؟💚

خواهش میکنم گلمخودمم باردارم.واسه این اینا حفظم

خدا سلامتی بده به خودت و نی نیت

تو سه ماه اول بارداریم گفت نخور . الانم که رفتم ماه چهار نمیخورم. انشالله پاییز سال دیگه میخورم

انشالا

حتما دکترت طبق بدنت گفته .

آموزش کلی غذاهای خوشمزه وساده خونگی 😋😋.ادرس کانالم در ایتا @ghzaiekhonegiii
ممنون قشنگمالهی توام به سلامتی نی نی تو بغل کنی

الهی آمین راستی شماهم دل دردهای شبیه پریودی میگیری؟