2777
2789
عنوان

قهر با شوهراتون چه شكليه

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 25 پست
قهر اصلا معنی نداره تو خونه ما... نهایت یکساعت با هم کمتر حرف بزنیم و تمام...

براي ما متاسفانه قهر خيلي با معناست😂 جفتمون بچه ايم بيشتر همسرم البته.. به وقتايي فكر ميكنم هيچكس بهم راهنمايي نداد تو دوران مجرديم يا من گوش نكردم كه من يكم بايد رو اين مسئله كه اختلاف سني من و همسرم دو ساله بيشتر فكر ميكردم چون هنوز به پختگي نرسيده و من اذيت ميشم

واقعا مشکل دارن..کمبود محبت..غرور کاذب..خانواده اگه درست تربیت میکرد آدم بار می‌آورند واسمون..آخر سر ...

واقعا راست ميگيد تربيت خانواده واقعا تاثير گذاره تو كيفيت روابط زناشويي

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

براي ما متاسفانه قهر خيلي با معناست😂 جفتمون بچه ايم بيشتر همسرم البته.. به وقتايي فكر ميكنم هيچكس ب ...

ولی اختلاف من وهمسرم یکساله... پس سن خیلی موثر نیست... 

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
واقعا راست ميگيد تربيت خانواده واقعا تاثير گذاره تو كيفيت روابط زناشويي

تازه منو فرهنگ و تربیت خانوادگی مارا ب سخره میگیره..من خواهر شوهرم هستن ولی تا حالا گله عروس ب برادرم رو نکردم..بزار زندگیشونو بکنند ب من چ..ولی خواهر شوهرم ب اسم اینکه حرف عروسشون نقل محافل نشه هی چقولی میکنم در حالیکه من اصلا کاری ب کاری ندارم بهشون..آنقدر میگن ک پر کنند شوهر دهن بینم رو..دیگه بدون فرصت توضیح ب من دعوا می‌کنه

ولی اختلاف من وهمسرم یکساله... پس سن خیلی موثر نیست...

ميتونم بپرسم چند سالتونه عزيزم؟

البته قبول دارم هميشه يه استثنايي هم وجود داره و همه انسان ها شبيه به هم نيستن ولي

من فكر ميكنم سن تاثير گذار هست من حتي با مشاور هم صحبت كردم حقيقتا و اونها همين مسئله رو بيان كردن 

متاسفانه همسرم تو سني هست كه مسئولين پذير نيست و هنوز قبول نكرده 

ازدواجمون زود بود 

ميگم كه موضوع ازدواج واقعا تجربس شايد از خامي و جووني جفتمون يسري اتفاقا برامون عادي شده

بازم نميدونم واقعا

ميتونم بپرسم چند سالتونه عزيزم؟البته قبول دارم هميشه يه استثنايي هم وجود داره و همه انسان ها شبيه به ...

بله... من ۲۵ سالمه و همسرم ۲۶

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
تازه منو فرهنگ و تربیت خانوادگی مارا ب سخره میگیره..من خواهر شوهرم هستن ولی تا حالا گله عروس ب برادر ...

واقعا ميفهممتون 

منم با مادرشوهرم تو يه ساختمون هستيم

نميگم آدم هاي بدي هستن

ولي خيلي ناشي برخورد ميكنن با من انگار ن انگار بزرگترن 

من از پدر همسر مادرش بدي ديدم و باهاشون سردم اما حرف ميزنم و صحبت ميكنم

ولي ته دلم فراموش نميكنم كاراشونو و يه روزي جزاشو ميبينن

همسر من خيلي وابستس

ميترسم امروز دست مادرشو بگيره بياره واحد ما 

خونه تركيدمونو نشون بده بگه عروست كار نميكنه

از طرفيم دلم نميخواد من پا پيش بزارم تا استباهاتسو بپذيره و قدر زحماتم رو بدونه و تا نياد مسئله رو از ريشه حل كنه اوضاع همين بمونه

واقعا ميفهممتون منم با مادرشوهرم تو يه ساختمون هستيمنميگم آدم هاي بدي هستنولي خيلي ناشي برخورد ميكنن ...

من تو یازده سال سه بار رفتم فقط گفت و گو کنیم مشکل رو حل کنیم هر سه بار چرت و پرتی تحویلم داد ربطی ب مسعله نداشت..چندبار هم جلو بقیه دروغ گفت بدم آمد..اصلا نازشو نمی‌کشم..بدتر می‌کنه..گفت و گو کنم فرداش بدتر رفتار می‌کنه..جهنم..حالیش نیست..میگه تلاش میکنم باهم خوب باشیم آنوقت قهر ماه ب ماه..اصلا طوری برخورد می‌کنه ک نگم برات..کنارم رد نمیشه صبر می‌کنه برم بیرون از اتاق بعد میاد لباس بپوشد تا این حد نادان