2777
2789
عنوان

شما روتون میشه برین کله پاچه بخرین❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه حرفیه آخه من هزاران بار رفتم یا خریدم یا همونجا خوردم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
انقد نرفتم گفتم شاید جای مردونه باشه

طباخی های شهر ما برای اونجا نشستن مردونه هس

کمتر دیدم زن بشینه اونجا کله پاچه بخوره ولی خریدنش که مردونه نیس

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
وا مگه مفتی میخوان بهت بدن؟دستی یه میلیونهچرا روم نشه؟

آخر هفته ی پیش رفتیم ۱۴۵۰😐

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
یعنی قهوه خونه س از اینا که پره دوده، خب برو از یه جای دیگه بگیر ایرادش چیه من متوجه نمیشم!! گرچه ک ...

یه کبابیه که غروبا اکثرا مردا هستن صبحا ندیدم چجوریه ولی خب قطعا صبحا هم مردا میان واسه صبحانه خوردن چون شهر کوچیکه احتمال میدم زن نباشه 

جای دیگه هم نیست همین یدونست 

من هرروز هم بخورم بازم سیر نمیشم 🥲 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
آخر هفته ی پیش رفتیم ۱۴۵۰😐

خدا به دادبرسه سال ۹۳ یه دست میخریدیم ۱۵ هزار تومن نپخته البته

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
طباخی های شهر ما برای اونجا نشستن مردونه هسکمتر دیدم زن بشینه اونجا کله پاچه بخوره ولی خریدنش که مرد ...

اره دقیقا منظورم همین بود چون‌حس می‌کنم صبحا هم اکثرا مردا میان برا صبحانه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰