2777
2789
من به شخصه وقتی دکتر لازم میشم کمترین پولی که خرجم میشه پول مطب دکتر رفتنمه. این پول دارو ها ست که ...

انشالله همیشه سلامت باشین🙏

بحث من چیز دیه بود اینکه اینقدر قدیس انگاری برای یه شغل مردم جامعه نکنن که اینقدر فاصله بیفته بین شغلای مختلف

همون طور که جامعه به پزشک نیاز داره به رفتگر ، کارگر ،مغازه دار، مهندس و... نیاز داره ، همشون برای جامعه مقدس هستن منتها پزشکا یه مدت انگار میخوان منت بزارن میگن مهاجرت میکنیم میریما😐😂 انگار مثلا بچه میخواد قهر کنه تهدید میکنن!

این رشته ای بوده که خودش انتخاب کرده. خدمات پزشکی نباید انقدر گرون باشه چون از همه نوع قشر نیاز به ...

فقط توی ایرانه؟

متخصص پزشکی توی آمریکا ۲۵۰ دلار برای ویزیت میگیره!!

عزیزم تشریف ببرید بیمارستان های دولتی و از خدمات اونا استفاده کنید متوجه میشید نه تنها گران نیست که از حقشونم خیلی کمتره.

نمیشه بریم مطب لوکس دکتر بشینیم و انتظار ۳۰ هزار تومن ویزیت داشته باشیم 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انشالله همیشه سلامت باشین🙏بحث من چیز دیه بود اینکه اینقدر قدیس انگاری برای یه شغل مردم جامعه نکنن ک ...

من از اول تاپیک نبودم،تازه وارد شدم،کامنتای شما کاملا درست و منطقی بود👏👏👏

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
انشالله همیشه سلامت باشین🙏بحث من چیز دیه بود اینکه اینقدر قدیس انگاری برای یه شغل مردم جامعه نکنن ک ...

خب واقعا هم نخبه های ما دارن میرن💔. دستشون برا رفتن بازتره

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
میتونید برید بیمارستان دولتی ویزیت بشید نه مطب خصوصی بله چند برابر مردم کار میکنن ، پنج دقیقه و سه د ...

گفتم که طرف که متخصص هست بیمارستان اصلا نمیره که بخواد ویزیت کنه نمونش گفتم بچه دستش شکسته تو بیمارستان سریع گفتن عمل شه درحالی عمل نمیخواست!

من نگفتم فشار کار یکیه ! نگفتم حقوق یکسان باشه! ولی اینقدر تفاوت که مثلا دکتر فقط از ویزیتش ۲۰۰ تومن دربیاره دیه عمل و ... بماند ولی حقوق معمول جامعه ۱۵ ۲۰ تومن باشه؟! نمیدونم چرا اینقدر مقاومت میکنی! کسی نمیگه شغلشون سخت نیست! دارم بحث تفاوت درامدی رو میگم

شما هم ماشاالله تو همه کامنتا بهم میگید میرن منم گفتم اگه اینقدر اختلاف طبقاتی میخوان و میتونن برن ، خدا به همراهشون

دیه اینقدر گفتن نداره!

حالا برای بالا بردن دکترا چرا بقیه شغل هارو زیر سوال میبرید؟؟؟؟

پزشک، مهندس، نقاش، آشپز، ناخن کار، رنگ کار ،کوپ کار، مکانیک، ساختمون ساز

همه برلی شغلو یادگیری حرفه ای ک انجام میدن انرژی و زمان و هزینه و عمرشونو گذاشتن

شرایط جامعه خرابه و ربطی ب شغل ها نداره

اون پزشک هزینه ی عمری ک پای درس خوندن گذاشت رو میگیره و درمان شما

ناخن کار هزینه گردن درد و کمر درد و همچنین تایمی ک تجربه کسب کرده

رنگ کار هزینه پا درد و گردن درد و موادشو

و همه دارن زحمت میکشن

اینکه کشور و پول ما انقدر بی ارزش و فقیر شده مقصره این اوضاعه

اینکه اگ شما هفته پیش ۱ میلیار تو حسابت بود الان ۳۰۰ میلیون از ارزشش کم شده ربطی ب دکتر و آرایشگرت نداره

اعتراضاتتون رو ب دولت باید بگید

مشکل اینه یکدست نیستیمو همه باهم اعتراض نمیکنیم

فقط تخریب همدیگه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
خب واقعا هم نخبه های ما دارن میرن💔. دستشون برا رفتن بازتره

اون نخبه هم یکم لازمه هوای مردمش داشته باشه یکموطن دوستی داشته باشه!

کارش سخت تره و فشار کاری داره؟ درست 

حقوقش بیشتر باشه ؟ اونم درست

ولی نه اینکه اینقدر اختلاف ایجاد شه که مثلا فقط از ویزیت ۳ ساعتش ۲۰۰ تومن تو ماه در بیاره ولی رنج حقوق جامعه مثلا ۱۵ ۲۰ تومن باشه

اینقدر فاصله بیفته درسته؟!

وگرنه کسی کارشون ، مهارتشون ، حرفشونو زیر سوال نمیبره ، بخثه انصافه

گفتم که طرف که متخصص هست بیمارستان اصلا نمیره که بخواد ویزیت کنه نمونش گفتم بچه دستش شکسته تو بیمارس ...

گلی شما داری ویزیت یک پزشک خصوصی که عرض کردم خدمتتون ۲۵ درصد از درآمدشو هررروقپر که باشه باید مالیات بده مثال میزنی.

نمیدونم کدوم شهر هستید ولی بیمارستان های دولتی پر از متخصصان خوبه و کمتر افرادی هستن که به مطب خصوصی قانع بشن.

من مقاومت نمیکنم ، برای خودمم ۳۰۰ زیاده 

ولی میگم بی انصافی نکنیم و بخاطر چهارتا پزشک کاسب ، نگیم حق این جامعه این پول نیست. 

در نهایت هم مقصر دولته که آنقدر توی سر پزشکان زده که رو آوردن به پول زیر میزی

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من از اول تاپیک نبودم،تازه وارد شدم،کامنتای شما کاملا درست و منطقی بود👏👏👏

شما لطف دارید به من

منتها اینقدر اومدن پزشکی مقدس نشون دادن که انگار مردم هم باورشون شده فقط پزشک مهمه! که اگه بهشون اعتراض کنه تهدید میکنن که هیس!ساکت باش!قهر میکنن میرن یه جای دیه ها!

بابا ارایشگرا عروس حرف از ده میلیون به بالا میزنن

سیصدتومن برایه ویزیت چیه

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

گلی شما داری ویزیت یک پزشک خصوصی که عرض کردم خدمتتون ۲۵ درصد از درآمدشو هررروقپر که باشه باید مالیات ...

تو شهر من دوتا بیمارستان معروف هست که یکیش اصلا معروفه با دست دانشجو ها میچرخه و یه اوضاعیه اصلا

منم گفتم همه شغلا مالیات دارن! گفتم که فشار کاریشون بیشتره طبیعیه حقوقشون هم بیشتر باشه! ولی نه اینقدر فاصله که رنج حقوق عادی مردم مثلا ۲۰ تومنه اونا ۲۰۰ تومن!

بحث اینه 

وگرنه کسی مهارت و شغل و حرفشونو زیر سوال نمی‌بره 

شما لطف دارید به منمنتها اینقدر اومدن پزشکی مقدس نشون دادن که انگار مردم هم باورشون شده فقط پزشک مهم ...

برداشتتون از حرف من این بود؟

خود وزیر بهداشت اعلام کرده به قدری دارن پزشکان مهاجرت میکنن که تا چند سال دیگه باید از پاکستان پزشک وارد کنیم

من میگم پزشک ایرانی حاضره حتی بره ترکیه ، شما میگی اون ارزشش همون ترکیس!!