2777
2789
واقعا طلب خاصی از پزشک ها داری فدای تو بشم😅پس امیدوارم همه پزشکان برن همون ترکیه که ارزششونهشما بچت ...

فدا نشو حیفی😁

طلب ندارم دارم میگم نباید بین قشر خاصی با بقیه مردم فاصله ایجاد بشه همین!

دوست داشتن تشریف ببرن من باج به کسی برای موندن یا نموندنش نمیدم

بله باید هم بهشون باج داد. ولی این باجو دولت باید بده. نه این که هر عمل چشم برای یک چشم پزشک در بیما ...

دیه من به دولت و بقیه موارد کار ندارم

دارم بحث پولی رو میگم که از جیب من و شما باید بهشون پرداخت بشه!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدا نشو حیفی😁طلب ندارم دارم میگم نباید بین قشر خاصی با بقیه مردم فاصله ایجاد بشه همین!دوست داشتن تش ...

فاصله ایجاد نشده ، دو برابر یک فرد معمولی درس خونده ، سه برابر یک کارمند داره کار می‌کنه حتی تعطیلات عید هم نداره ، توی بیمارستان از کوچیک و بزرگ کتک میخوره هیچکس آخ نمیگه

حالا ۳۰۰ تومن پول ویزیت شده باج دادن؟

باج ندید ...خودتون ضرر میکنید نه دکتر:))))

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

۳۰۰یه بار باشه عیبی نداره آدم میده ولی میری جواب آزمایش نشون بدی یه ۳۰۰دیگه میگیرن سونو گرافی‌هم نشو ...

قبلا برای نشون دادن ج ازمایش ویزیت نمیگرفتن توی این چند سال اخیر اینجوری شده. لعنتی دیگه نمیشه توی این کشور زندگی کرد بس تورم بالاس درامد کم

حالا همه مدافع دکترها شدند... تو خیلی از کشورها حتی همین کشورهای همسایه ویزیت بیماران رایگانه... هی ...

درمانگاها و بیمارستانای دولتی هم ویزیت۱۳تومنه اونایی که ندارن میتونن تشریف ببرن مراکز دولتی 

فاصله ایجاد نشده ، دو برابر یک فرد معمولی درس خونده ، سه برابر یک کارمند داره کار می‌کنه حتی تعطیلات ...

۳ براببر کار میکنه؟!! اینکه ویزیت ۵ دقیقه ای ۳۰۰ تومنه ، چجوری تو ۵ دقیقه ۳برابرش کار میکنه؟!! خانم چرا بحث عوض میکنی! کی به پزشک بیمارستان کار داشت! من دارم مطب رو میگم 😐

دیه من به دولت و بقیه موارد کار ندارمدارم بحث پولی رو میگم که از جیب من و شما باید بهشون پرداخت بشه!

من به شخصه  وقتی دکتر لازم میشم کمترین پولی که خرجم میشه پول مطب دکتر رفتنمه. 

این پول دارو ها ست که سر به فلک میکشه.

یا پول عملمه که به جای اینکه دولت پزشک را اینقدر خوب ساپورت کنه که نیاز به زیر میزی گرفتن از من نداشته باشه 

دکتر میاد دور میزنه و از جیب من پول را میگیره.

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
فاصله ایجاد نشده ، دو برابر یک فرد معمولی درس خونده ، سه برابر یک کارمند داره کار می‌کنه حتی تعطیلات ...

این رشته ای بوده که خودش انتخاب کرده.  خدمات پزشکی نباید انقدر گرون باشه چون از همه نوع قشر نیاز به درمان هست طرف داره میفته میمیره پول نداره بره دکتر این کجاش انصافه. و اینکه هر کسی سختی کشیده درس خونده تا به یه جایگاه شغلی خوب برسه. این فقط توی ایرانه که پزشک و بالاتر از همه رشته ها میدونن.

عجباخه بقیه شغلا اخ و پیفن فقط پزشک مهمه باشه نباشه کن فیکون میشه!پزشک ایرانی اگه تونست بره کشورای د ...

کلی از دوستای من مهاجرت کردن کی همچین حرفی زد؟دوسال اینترنی و فقط باید بگذرونن شرایطشون از ایران حداقل خیلی بهتره ۱۰سال دیگه که دکترای قدیمی از چرخه طبابت رفتن کنار و دکتری نبود متوجه میشین چقدر دستشون برای مهاجرت بازه

۳ براببر کار میکنه؟!! اینکه ویزیت ۵ دقیقه ای ۳۰۰ تومنه ، چجوری تو ۵ دقیقه ۳برابرش کار میکنه؟!! خانم ...

میتونید برید بیمارستان دولتی ویزیت بشید 

نه مطب خصوصی 

بله چند برابر مردم کار میکنن ، پنج دقیقه و سه دقیقه ندارد پزشک ها هیچ تعطیلاتی ندارن

کارمندی که از ۶ تا ۱۴ می‌ره سرکار یکیه با پزشک؟

حالا هرچی بحث فایده نداره

باج ندید تا پزشکامون برن و جاشونو با پاکستانی ها و عراقی ها و لبنانی ها پر کنیم.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

درمانگاها و بیمارستانای دولتی هم ویزیت۱۳تومنه اونایی که ندارن میتونن تشریف ببرن مراکز دولتی

آره هر کی ناراضیه جمع کنه از ایران بره😉

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
رنگ مو ۵ میلیون گرون نیس ۳۰۰ دکتر گرونه؟😐

گلم چرا بحث وبه حاشیه می برین الان حرف دکتر شد نه آرایشگر آرایشگره نوروز نهایت ۲تارنگ وبرسونه بگیره ۱۰ولی،دکتره تونصف روز شاید ۲۰۰مریض راه می ندازه ازاون ور داروهایی که نیاز نیست باداروخونه ساخت وپاخت می کنه الکی می نویسه درصد ازاونجا می گیره توبیمارستان علاوه برحقوقی که ازاونجا می گیره برای هرمریضی که عمل می کنه دوتا سکه می گیره آره گلم

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

اره منم سه سال پیش میرفتم پیش تراپیست ساعتی ۸۰۰ میگرفت .گاهی بیشتر از یه ساعت میشد یهو میومدم یک و خ ...

اره خرید بهتره والا 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰