2777
2789
عنوان

جای من بودین گوشی هفتاد میلیونی میخریدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 114 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اگر بودم همچین کاری نمی‌کردم حقیقتااگر ۷۰ تومن براتون پول خرد بود یک چیزیولی چرا میخوای الکی توی ...

نمیدونم بعد سالها دلم برآورده شدن یکی از ارزوهامو خواست🥲

خدایا امیدم تویی.نا امیدم نکن 

من وضع مالیم بد نیست اتفاقا پول ایفونم داشتم اما هرچ فک کردم دیدم بخاطریه گوشی هرچندم خوشم بیاد نخرم بهتره 

گردنبد خریدم گذاشتم رو طلاهای دیکم

میگم طلاهای دیکم ک بدونی باوجود دلشتن طلا دوباره خریدمم امابازم اگر دلت میخاد کلا بحثش جداس

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.  اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

هفتاد میلیون پول کمی نیست. وقتی میتونی با ۲۰ تومن هم ی گوشی خوب داشته باشی چرا باید خودتو ببری زیرقسط، تازه ۷۰ قیمت نقدشه،  قسطی باشه ی عالمه میاد روش. 

اگر میخوای برای دل خودت ی کاری کرده باشی ک اون بحثش جداست

اون روز عصبانی بودم بهت گفتم‌ بی لیاقت، الان عصبانی نیستم، بی لیاقت

سال به سال گوشی های جدید تر میاد و گوشی ک روزی خفن بازار بوده قدیمی میشه و از اون طرف از قیمتشم کم‌میشه ولی طلا قدیمی که نمیشه هیچ قیمتم میاد روش بع نظر من طلا بخر حداقل بعده ها میتونی بفروشیش گوشی بخری ولی گوشی بفروشی نمیشه طلا خرید 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
نمیدونم بعد سالها دلم برآورده شدن یکی از ارزوهامو خواست🥲

احساسی فکر نکن مخصوصا مقابل همچین قیمتی🥲

می‌دونم غم انگیزه ولی چاره ای نیست

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

نخر میگن الان پولتون فقط بدید طلا بخرید ملک ‌ماشین همش ضرر ‌هر کی تونست ملکی داره بفروشه فروخته وگرن ...

طلا میگن ریزش میکنه نمیدونم بنظرتون آب شده بهتره یا سکه 

خدایا امیدم تویی.نا امیدم نکن