2777
2789
عنوان

نامزدم گفت کادو هم نمیخرم همه چی از کادو شروع میشه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 95 پست
عزیزم چند بار دیگه هم این تاپیکو زده بودیا

لابد خیلی ناراحت و تنهام دوس دارم با ادمای بیشتری صحبت کنم تحت فشار روحیم

شما انقد انلاینی تموم تاپیکارو خفظی ؟ خب از نظرت تکراریه خارج شو و کامنت نذار من دوس دارم ۱۰ بار دیگ بذارمش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین الان ک باید روی خوش نشون میداد تو رو جذب خودش میکرد این مدلی بود...وای ب روزی ک به دستت بیاره.....بهترین تصمیم رو گرفتی.....کسی برات ارزش قائل باشه سعی میکنه از خیلی چیزا بزنه ک تو رو خوشحال کنه.....به خودت افتخار کن ک انقور خوب تصمیم گرفتی

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

پسر اگه از ته قلبش عاشق ی دختری باشه   تموم زندگیشو فدای دختر میکنه شاید باورتون نشه تو شهرمون ی خانمی مرگ موش داد  به شوهرش سر شوهرشم برید به کمک ی دیگه  کم سنم نبود 45سالش بود   زنه میره  زندان  دوس پسر دختره  ولش نمیکنه حتی تو روی خانوادشم وایستاد واسه دختر چن سالم خرج دختر رو داد آخر سرم ازدواج کردن باهم این پسر مرد نبود بفهمه عشق عاشقی واقعی چیه صرفا ی حیوون نر بود

مرسی عزیزم چقد کامنتتو دوس داشتم🥲🩷🩷ولی بهم گفت تو یه پول پرستی🥲🥲🥲

با گفته ی اون تو تبدیل به پول پرست نمیشی

کم آورده یه چیزی گفته 

بدل نگیر

خداییش دوران نامزدی بهترین دورانه که همه جا برید و حال کنید 

تو زندگی و خرج های بی سر و ته کمتر میشه

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!

به شخصه برات متاسفم اگر با این آدم با این تفکرات مزخرف بمونی. هر بدبختی در آینده بکشی تقصیر خودته.

یعنی این همه مدت نفهمیدی این آدم تاکسیکه؟؟

لطفا ارزش خودتون رو حفظ کنید.

من نمیگم ارزش به خرج کردنه نه اینطور نیست ولی قرار هم نیست شما بری تو پارک بشینی هر دفعه.

بعدشم این چه طرز صحبت کردنه، چون دخترا چیز دارن باید براشون خرج کنیم؟؟ طرز فکر از این مریض تر؟؟

از من گفتن بود اگر همین الان که متوجه افکار مزخرفش شدی باهاش بهم نزنی لایق ارزش از جانب اون نیستی قطعا چون برای خودت احترام قائل نشدی.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

آدم خسیس بدرد زندگی نمیخوره بهترین کاررو کردی اصلا هم ناراحت نباش این مدتم برات تجربه شده همین 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

این درسته که نباید از دوست پسر توقع داشت و عابربانک نیست و اینا ولییی خودش باید بفهمه که خرج کنه کادو بخره بلاخره باید نشون بده براش مهمه طرف مقابلش 

اصلا ناراحت نباش از اینکه جداشدی چون خسیس بودن آدمو پیر میکنه.فرض کن پس فردا باش ازدواج کردی یعنی پدرت درمیاد

«تموم میشن روزای سخت...!🌱💛»

پسر اگه از ته قلبش عاشق ی دختری باشه تموم زندگیشو فدای دختر میکنه شاید باورتون نشه تو شهرمون ی خان ...

چطور اعدام نشد؟

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!
به شخصه برات متاسفم اگر با این آدم با این تفکرات مزخرف بمونی. هر بدبختی در آینده بکشی تقصیر خودته.یع ...

آفرین جدا شدی من فکر کردم هنوزم تو رابطه ای.

کار درست رو کردی برو خوشحال باش.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

ببخشید ولی راست میگه چرا از بقیه توقع داری خرجت بدنایول پسرا عاقل شدن

خرج چیه‌.‌..داره میگه یه گل یا یه شال هم کافیه بوده تا شعورش بهم ثابت بشه

این عاقلی هست یا بیشعوری؟؟؟؟

نه افراط نه تفریط

عزیزم نشونه ها رو جدی بگیر. همسر من بعد ۱۳ سال بعضی مناسبتها کادو مبگیره، بعضیا رو نه. ولی قبل ازدواج به هر بهانه ای ی کادویی، گلی ، شیرینی چیزی می خرید تازه پولدارم نبود و همشون از زحمت خودش بود. الان من دیگه بند کادو نیستم اما می دونم هر وقت بگم پول برام می‌ریزه. حواستو جمع کن آینده پشیمون نشی