2777
2789
بالاتنه چطور عادیه ؟ اون قسمت هم جزو قسمتهای خصوصیه . فقر فرهنگی باعث این مدل عریانی ها میشه

قدیم توحمام عمومی وضع همین بود .خیلی هم براشون عادی بود !!!!!!

لایک نکنید .توروخدا 
انگار چند وقت پیش شنیدم در شرف طلاق هستندآخه سپهر حیدری اینو میخواد چکار کنه؟بنده خدا مگه آبرو نداره ...

به نظرم اگر نگران آبروش بود خیلی زودتر باید اقدام میکرد نه دیگه الان.احساس میکنم خود شوهرشم بال به بالش داد که حالا نمیتونه جمعش کنه.

دوباره دلم واسه غربت چشمات تنگه🥹دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه🤍                                                                     مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرم اگر نگران آبروش بود خیلی زودتر باید اقدام میکرد نه دیگه الان.احساس میکنم خود شوهرشم بال به ب ...

آره دیگه

واقعا مردها یه وقتایی حواسشون نیست دور وبرشون چه اتفاقاتی داره میوفته یه وقتی به خودشون میان که خیلی دیره تو آدم های معمولی دور وبرمون هم زیاد می‌بینیم اینا که دیگه سلبریتی هستن به قول بروبچ  

آره دیگهواقعا مردها یه وقتایی حواسشون نیست دور وبرشون چه اتفاقاتی داره میوفته یه وقتی به خودشون میان ...

آره واقعا

دوباره دلم واسه غربت چشمات تنگه🥹دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه🤍                                                                     مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت💙

حتا پایین تنه شو؟!!!!بالاتنه عادیه تو استخر ولی کسی ندیدم شورتشو دراره

بالاتنه هم من ندیدم . بالاتنه هم جزو اندام های خصوصی هست دیگه . خیلی زشته بالا تنه عریان بطه تو استخر و جاهای عمومی .

✔️ خبرنگار 
بالاتنه هم من ندیدم . بالاتنه هم جزو اندام های خصوصی هست دیگه . خیلی زشته بالا تنه عریان بطه تو استخ ...

من دیدم زیادم دیدم عادی هم هست برای مردم ایران 

عجیبه حرفتون قدیما که دیگه حموم هم یکی بود اون موقع زشت نبوده الان زشته! 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

خوشبختانه  نه ادم بیحیا  اطرافم نیست ولی تو فضای مجازی زیاد دیدم برام عجیبه ،اینا فامیل وخانواده ندارن چطور مسخره عام خااص نشدن کجا زندگی می کنن که اتقدر چیپ هستن و بی حیا 😧

تو یکی از مراکز خرید تهران طرف تو مغازه لباس زیر فروشی اومده بود وسیله های جنسی میخواست

اون بکنار دوست داره استفاده از اون وسایل

داشت دقیقا توضیح میداد چه قطر وسیله ای و واسه چه کاری میخواد و خیلی خیلی توضیحات چندشی می داد