2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین الان تو اینستا آرام جوینده رو دیدم همسر سابق سپهر حیدری چرا اینجوری میکنن اینا؟با پول شوهرشون د ...

یعنی طلاق گرفتن از هم؟

دوباره دلم واسه غربت چشمات تنگه🥹دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه🤍                                                                     مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت💙

بالاتنه چطور عادیه ؟ اون قسمت هم جزو قسمتهای خصوصیه . فقر فرهنگی باعث این مدل عریانی ها میشه

عادیه دیگه حالا شما بگو فقر فرهنگی من زیاد دیدم بالاتنه براشون مهم نیست اخه چیز خاصیم نیست همه دارن 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

به نظرم کسی که تو مکان های عمومی بلند بلند فحش های زشت بده خیلی بی حیائه زن و مردم نداره 

دوباره دلم واسه غربت چشمات تنگه🥹دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه🤍                                                                     مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت💙

به نظرم کسی که تو مکان های عمومی بلند بلند فحش های زشت بده خیلی بی حیائه زن و مردم نداره

بارهااا شده از دهان مردها این فشهای جنسی درمیاد

تو محاوره روزمره شون

واقعا ادم دلش میخواد بزنه طرفو له کنه

ولی مجبوره نشنیده بگیره و رد بشه

بارهااا شده از دهان مردها این فشهای جنسی درمیادتو محاوره روزمره شونواقعا ادم دلش میخواد بزنه طرفو له ...

آره آدم حالش بهم میخوده ار ادبیاتشون.

الان که دخترا هم دارن همین میشن😣

رفیقم از روزی ک عقدکرد دوست پسر داشت حتی شک داره بچه ده سالش ازشوهرشه یادوست پسراش ازبی حیایی گذشته

بعدیش زنداداشم ک حدومرز نمیشناسه جلوی همسرم شوخیای جنسی میکنه حرفای بی مورد میزنه

رفیق هرنوعش،با هرنوعی گشتیم ودیدیم ک تهش با زخمی تنهاییم:)