2777
2789
عنوان

یه لحظه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 32 پست
خب وقتی اونموقع زن پول دار نتونسته بگیره الانم خبری نیست . شما بچسب به زندگیت

حالا جدا از این حرف ها، درکل به نظرتون توی محل کارش همونجور که برام تعریف میکنه، همون‌جوری رفتار میکنه اونجا ؟ یعنی میاد بهم میگه دوستم گفته سر به زیری و فلان، اینا واقعیت داره؟ یعنی اونجا با خانوما جمع نمیشن یه جا بگن بخندن؟

آخه هربار هم زنگ میزنم بهش، می‌ره با فاصله از دوستاش باهام حرف میزنه جدیدا. چند روزه اینجوری شده. قبلا پیش اونا می‌نشست باهام حرف میزد. الان چند روزه وقتی زنگ میزنم، دیر جواب میده و میبینم نفس نفس میزنه. میگم کجایی ؟ میگه اومدم اینور باهات حرف بزنم. بعد سریع قطع می‌کنه یا یکی صداش میزنه زود قطع می‌کنه. درصورتی که قبلا اینجوری نمی‌کرد.

حالا جدا از این حرف ها، درکل به نظرتون توی محل کارش همونجور که برام تعریف میکنه، همون‌جوری رفتار میک ...

توی محیط کار حرف زدن عادیه خانم و آقا هم نداره . خود منم محیط کارم هم خانم هست هم آقا.  حرف هم میزنیم  ولی اینکه میره اونورتر بخاطر  حساسیتی هست که نشون دادی . برا همین سعی میکنه بره اونور که صدا نیاد . بعدشم مگه محل کار چقدر بیکاره که بخواد هر لحظه بشینه حرف بزنه آخه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توی محیط کار حرف زدن عادیه خانم و آقا هم نداره . خود منم محیط کارم هم خانم هست هم آقا. حرف هم میزنی ...

آخه به من گفته بود خانوم و آقا جدا هستن اونجا. و فقط گاهی اوقات کاغذ می‌بریم میاریم. واقعا هم همینجوری بود. اما جدیدا رفتارش عوض شده.😐