من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
وای ی دوستی داشتم فسایی بود ی جوری درمورد شهرشون حرف میزد ما همه فک میکردیم شهر خطرناکیه
من خودم شیرازیم.. ولی میدونم فسا یکی از چندشهر بزرگفارسه.. ولی فکر نمیکنم جای دیدنی خاصی داشته باشه.امنیت هم مثل جاهای دیگه..تهران بنظرم خطرناکتره🤭.. وخیلی بیشتر باید مراقب بود..چون همه جور ادم از همه جا اومدن...ولی استهبان رفتم بااینکه کوچک بود. ولی بسسسیار سرسبزبود وپرازباغ .البته الان که سرده.🥶. الان فصل مسافرت به جنوب ایرانه.برای مسافرت به فارس فروردین عااالیییییه.
نه جنوب منظورم هرمزگان وبوشهر وقشم وکیش..اونجا الان هوا بهاریه..ولی فارس سرده..فقط یکی دوتا شهر جنوبی فارس مثل لار ولامرد هوا الان خوبه.. بقیش سرده..شمال فارس هم که برف ویخبندون میشه