2777
2789
عنوان

دخترم دلش می خواد هر روز بره خونه مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 36 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون بچه مهر طلب هست و مادر بزرگم معمولان نوه دوستن و هوادار بچه بله بچه هم اونجارو بهتر والدین خود م ...

خب هر چیزی حد داره

از الان باید یادش بده هرجا خوش گذشت و بهت محبت شد نباید بری وگرنه در آینده ضربه میخوره

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن …

یه نگاه گذرا به تاپیکات انداختم مشخصه هر دوتاتون رفتار بچه گانه دارید . روی اعصاب هم میرید . رفتار با هم رو بلد نیستید . هیچکدوم نمی‌خواهید کمک کنید به بهبود وضعیت . ولی در خصوص بچه . بچه حق داره خونه پدر بزرگ مادر بزرگ عمه خاله دایی بره . قرار نیست  پای بچه  یا بچه ها  به دعوای بزرگترها کشیده بشه. 

خب هر چیزی حد دارهاز الان باید یادش بده هرجا خوش گذشت و بهت محبت شد نباید بری وگرنه در آینده ضربه می ...

اگر پدر و مادر بزرگ بهش بگن با پدر و مادرت باهم بیاید یا هر جا خواستی بری باهم برین بچه بهتر متوجه میشه 

شما ها روابط خانوادگی بالغی ندارید بچه چه گناهی کرده . از همین چهار خط که نوشتی هر جمله اش کلی ایرا ...

بحث اینه دخترم به یکی دو ساعت قانع نیست میریم دیگه تا شام اونجاییم 

اونا هم هر شب میان یعنی هر شب ها 

به نظر من اگه پدربزرگ و مادربزرگ مشکل رفتاری ندارن که روی آینده بچت تاثیر بد بذاره به خاطر جاری و دخترش بچتو از دیدن و لذت رفتن خونه ی پدربزرگ  محروم نکن چون بچه ها حس خاصی نسبت به پدربزرگ و مادربزرگ دارن و تا همیشه این خاطرات کنج ذهنش میمونه و کمبودش میتونه باعث غبطه خوردن بشه براش در آینده 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
نه بابا اونجا اون چیزی که نیست محبت ه ولی جایی نداریم بریم دلتنگ میشه

ببر خانه بازی

پارک

خونه دوستات 

فامیلای خودت

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن …