2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودمون .....موقعی که عروسیمون رو گرفتن مادر پدر شوهرم هیچی بهش ندادن هیچی حتی حلقه عقد شوهرم و شام عروسی و خرید و کت و شلوار همه رو خوده شوهرم گرفت روز اول عروسیمون تو خونه اجاره ما بودیم و فقط یک مقدار خیلی کم پول شاباش عروسیمون اما با پشت کار اول خدا بعد زحمتا و کار کردن زیاد شوهرم بعدم مدیریت و جمع کردن من الان بعده ۷ سال شکر خدا ریا نشه دوتا خونه و دوتا ماشین داریم 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

شوهرم بخاطر موقعیتش راحت میتونه مارو از این شرایط سخت مالی دربیاره ولی نه اون نه خودم اهلش نیستیم این پولارو بیاریم تو خونمون درصورتیکه پولدار میشناسم حتی کاغذ باطله هم واسه بچهاش میدزده 

دوست شوهرم وضعش معمولی بود الان یکساله که با قرض و وام رفت نمایشگاه ماشین زد ماشینای نمایشگاه هم هیچ کدوم بجز یکی دوتا مال خودش نبودن با کلک و کلاه گذاشتن سره مردم الان بیشتر ماشینا مال خودشه و شوهرم میگفت دیروز بهم گفته برای ماشین ایرانی بهم زنگ نزن فقط کسی خارجی خواست به من بگو😀

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودتم بگو تو مجردی با ی پسر پولدار خودشیفته دوست بودم به لطف خدا از شرش راحت شدم چون پولدار و حروم ...

دیقیفا یکی از اقوام یه شرکت جعلی زده به نام زنش 

به نام تولید خارجی خودش یه کاریو میکنه اگر بفهمن بهش میگیرنش کارش غیرقانونیه و جرمه

اونوقت همه جا میگن ما کار افرینیم ما پرتلاشیم ما کار بلدیم که چطکر پول دربیاریم

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

شوهر خودم خیلی زرنگ تر و سر زبون دار تر و سرشناس تر از دوستشه پولشم داریم دوتا ماشین بخره بره تو نمایشگاه کار کنه ولی خودش میگه چون اونجامجبوری دروغ بگی و سره مردم کلاه بزاری من وارد این شغل نمیشم میگه هرکاری بکنی نمیشه حلال پول دراورد باز یه دروغی باید بگی 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من چن نفر میشناسم که فقط با دو دره بازی و دوز و کلک و لاشی بازی رسیدن والا

نظر منم بخون 

شوهر خالم هم زمینای شمالشونو به چندین نفر فروخت فرار کردن خارج کشور الان هم ادای ادم خوبارو در میاره 

یکی‌از فامیلای شوهرمم پولشونو از ادم فروشی در میارن تو محیط کار ادم میفروشه خونه بالاشهر و زندگی خوبی داره میگه زحمت کشیدم

تو محل مادرم خیلی پسرا بودن مواد فروش بودن مواد جابجا کردن پولدار شدن یا بار قاچاق  ،جالبه اکثر دزدا و خلافکارا ادعا دارن زحمتکشن و خودساخته ان بقیه مردم بی لیاقت و تنبل 

سلام آقا هستم  داستان غمگین من دل شنونده به درد میاره زندگی که من داشتم زنی که هر روز صبح حتی تو خوابش مبوسیدمش میرفتم وبه جای رسیدیم از همه چیز بی نیاز بود ملکه شده بود ۲ خونه ی زمین برای ساخت خونه ماشین عالی مسافرت‌های تابستونی حساب بانکی اونقدر اعتماد و صداقت بود که توی ی سال همچیز نابود شد رفت تنها درسی که گرفتم اینکه هر چیزی بیش از حد باشه ضربه ای شدید به خودت برمیگرده فرقی نمکنه چه خانم چه مرد  محبت و عشق ورزیدن وصداقت بیش از حد آخرش بلای خودتون میشه   امروزتون بهترین ها شامل شما🥀

جنوبی ام =گذاشته ام بهم درس داد که هیچ کسی شبیه حرفهاش نیست 🌷💔

تو پنج سال به همه چی رسید سه تا خونه مغازه دو سه تا ماشین ولی چه جوری؟ مثلا از به یه پیرزن روستایی جنس می‌فروخت به جای دویست تومان دو ملیون میکشد.

هر سال چند تا تصادف وحشتناک می‌کنه کلی خسارت میبینن .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌خانمش متاسفانه سرطان بد خیم گرفته همه دارو ندارشونو دادن خوب نشد کلی بدهی بالا آورده اوضاشو که همه میبینن میگن تقاص پس میده س  

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

شوهر خودم خیلی زرنگ تر و سر زبون دار تر و سرشناس تر از دوستشه پولشم داریم دوتا ماشین بخره بره تو نما ...

قدر شوهرتو بدون خیلیا باخلاف پول در میارن و نون حروم به بچشون میدن 

اووو انقدر دیدم 

پدر بزرگم تعریف میکرد یکی از قدیمای محلشون سندای ی مردی دزدیده بوده یا طرف و میبردن میکشتن یا بلاسرش میوردن زمیناش یا سکه هاشو میدوزدیدن 

الان نسلشون پولداره ولی پول حروم 

حضرت علی میگه پول رو پول کلان نمیره مگر حق مظلومی خورده بشه 

هرجا پول کلان دیدید دقت کنید شک‌کنید کسی با زحمت پول کلان و خیلی زیاد بدست نمیاره