2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی بود ب همه مشاوره .و کمک هم میداد بعدا مشخص شد فیک بوده و در آرزوی پزشکی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

@ـآفتابگردونـ

عزیزم میشه لطفا کمک کنین

چشم راستم یکمی تار شده بود رفتم چشم پزشک گفت هیچی نیست خشکسه قطره داد

یکی دو هفته قطره ریختم تو اون مدت چشمم خیلی درد میگرفت میزد به کنار سرم اطراف و بالاتر شقیقه الان قطع کردم ولی هنوز گاهی چشمم درد میگیره میزنه به سرم

خیلی ساله که گوشمم سوت میکشه اونم سمت راست

حالا چند روز پیش خیلی مظطرب شده بودم یهو گوشم یه سوت خیلی شدید کشید(دیدین تو فیلما یه لحظه یه صدای خیلی شدیدی میاد طرف بعدش بیهوش میشه اونجوری) و چشم راستمم چند ثانیه سیاه شد

به نظرتون همه اینا بهم ربط دارن؟ چیکار کنم؟ چشم پزشک یعنی نباید میفهمید؟ بهش گفتم گوشمم سوت میکشه گفت ربطی نداره به چشمت

@ـآفتابگردونـعزیزم میشه لطفا کمک کنینچشم راستم یکمی تار شده بود رفتم چشم پزشک گفت هیچی نیست خشکسه قط ...

سلام عزیزم ببین اول از همه اون قطره ای که داده رو بزن

قطع کردنش ربطی به خوب شدن سردردت نداشته

چون فقط چشم رو مربوط میکنه و علت تاری دیدت هم همین بوده

سوت کشیدن گوش هم دکتر درست گفتم ربطی به چشمت نداره اما درکل باید بگم درمان خیلی خاصی هم نداره 

بیشتر انگار سردرد و سوت کشیدن گوشت بخاطر استرسه و باید اون رو رفع کنی.

وگرنه مشکل خاصی نداری نگران نباش

و فکرو خیال الکی نکن درباره این مشکلاتت 

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.