2777
2789
یه پسره دوست شوهرم بود هیچی نداَشت یه چندبار به خاطر پاس نشدن چکار رفت زندان هربار شوهرم ضامنش شد یه ...

حتما مواد جابجا کرده یا خلاف کرده یا اشپرخونه مواد داشتن 

اینایی که یدفه پولدار میشن‌ی خلافی میکنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قدر شوهرتو بدون خیلیا باخلاف پول در میارن و نون حروم به بچشون میدن اووو انقدر دیدم پدر بزرگم تعریف م ...

اره  واقعا شوهرم خیلی میترسه میگه پول باشه ولی خوشی از زندگیمون بره چه فایده داره . شوهرم از ماشین خیلی سر درمیاره کلا یکی بخواد ماشین درست کنه یا بخره اول با شوهر من مشورت میکنه خیلیا بهش سفارش میکنن برامون ماشین پیدا کن یعنی بخواد پول بگیره کم کمش ما سالی یدونه خونه میخریولی از پول حروم و آینده بچه هامون میترسیم همش بهش میگم اگر پول دارشدیم ولی بچه هامون بخاطر حرام خوری نا خلف شدن دیگه دنیا رو هم داشته باشیم به چشممون نمیاد 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی ۱۵ سال پیش برنامه نویسی یاد گرفت ؟ رشته پسره چی بود

رشته خودش برق بود . ۱۵ سال پیش میشه سال ۸۸ دیگه عجیب هست مگه ؟؟ من خودم دهه شصتی م دیپلم فنی حرفه ای کامپیوتر گرفتم سال ۸۲  بعد دانشگاه هم کامپیوتر خوندم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
شوهرم بخاطر موقعیتش راحت میتونه مارو از این شرایط سخت مالی دربیاره ولی نه اون نه خودم اهلش نیستیم ای ...

همیشه میگن از نخورده بگیر بده خورده 

پولدارا طلبکار تر و گشنه ترن یسریشون 

توقع دارن همچیو بدیم به اونا طلبکارن و گشنه گدا

کاغد باطله حالا من ارچی ثروتمند دیدم رفتم نزدیک تو زندگیش گشنه تر بوده و چس خور تر 

از بقیه میخوان بکنن درصورتی که نیاز ندارن ولی حرص و طمع دارن  فک کنم پول از ی حددی بیشتر میشه مریض روانی میشن 

حتی پسرای پولدار دخترا رو بیشتر میتیغن یا دنبال کادو و پول دخترن هی میگن تولدمه تولدمه دختر براشون کادو بگیره گشنه هارو 

رشته خودش برق بود . ۱۵ سال پیش میشه سال ۸۸ دیگه عجیب هست مگه ؟؟ من خودم دهه شصتی م دیپلم فنی حرفه ای ...

خیلی پس فکر خوبی داشت واقعا 

چون برنامه نویسی چند ساله مردم خودمون منظورم اکثریت هست باهاش آشنا شدن ، اون موقع که سراغ این کار رفت و یاد گرفت معلومه خیلیی سود کرده .

میدونم عزیزم قبلا هم رشته کامپیوتر و اینا بود 

ولی خب برنامه نویسی خیلیی تخصصی تر هست

اره واقعا شوهرم خیلی میترسه میگه پول باشه ولی خوشی از زندگیمون بره چه فایده داره . شوهرم از ماشین خ ...

حتی همنشینی با ادم حروم خور تاثیر میزاره 

حتی این شاخای مجازی ی مثال سادش که دزد و پولکین و نگاه میکنم شوهرم میگه این شاخای مجازی که معلوم نیست تو ایران چکارا میکردن و چه گذشته دارن فرار کردن اونور اب و نگاه نکن شوهرم اصلا مذهبی نیستن بیحجابن ولی بدش میاد میگه این شاخهای مجازی وصلن به گروها و حزبها برای گول زدن مردم ساده با گذشتهای نامعلومشون اثر بد میزارن