2777
2789
عنوان

سی تی اسکن دقیق تر یا سونو

40 بازدید | 7 پست

دوستان عزیزم اگه کسی اطلاعات درستی داره کمکم کنه...مدتی در حدود دوساله قسمت چپ پایین شکمم درد بسیار طاقت فرسا دارم بطوری ک باید شیاف بزنم هر دکتر سونو آزمایش ک بگید دادم ولی چیزی نبوده هر ماه فقط سمت چپ و در ماه فقط دوروز ..بعضی از دکتر ها میگن چون فقط دوروز هست حتما تخمک‌گذاری دردناک دارم ... حالا آخرین بار برای فهمیدن علت دردم رفتم سی تی ک اتفاقی یک تو ده در کبدم دیده بودند و در گزارش نوشتند که همانژیم نیست و باید ام آر آی با تزریق برم البته این توده ربطی به درد شکمم نداشت...بعد ازاون رفتم سونو فتق برای اون قسمت از شکمم گفتند فتق نداری ولی باز توده رو دیدند ولی گفتند همانژیمه حالا من موندم سونو دقیقه یا سی تی...ام آر ةی برم یان 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیتونی همه رو بری؟ حداقل خیالت راحت میشه.. اون توده رو هم پیگیری کن.. نگفتن خوش خیمه؟

سی تی گفته توده همانژیم نیست سونو گفته همانژیومه همانژیوم چیز خاصی نیست مهم نیست اکثرا دارند ولی نمی‌دونم ب سونو اکتفا کنم یا سی تی

سی تی گفته توده همانژیم نیست سونو گفته همانژیومه همانژیوم چیز خاصی نیست مهم نیست اکثرا دارند ولی نمی ...

ازنظر دقیقی نمیدونم ولی اگه میتونی سونو وسیتی مجدد برو شاید دقیق مشخص شد.. ام ار ای خب ضرر نداره که برو..یا باپزشکت مشورت کن چی میگه

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79