2777
2789
عنوان

یه حس شیشم بگه فردا زنم نهار چی میخواد بزاره😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1608 بازدید | 149 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط به عقل و منطق رجوع کنید بقیش خرافات و چرنده

عقل میگه به متخصص رجوع کن.

برخی زندانی ها یا خیانت کار که الان گرفتار شدن مگه با عقلشون تصمیم نگرفتن، پس چی شد؟

شما ترویج بی دینی نکن.

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

گشنه پلو با کتک

خب فوقش یه کنسرو میخرم.

کتک واس کی؟ واس من که پسر خوبی ام؟؟؟

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

سایت زنونه چی میخای گرگ در لباس بره

سآیت مختلطه خانوم آگاه بیدار در لباس غافل خفته

اگر امروز بود میگفتم ولی فردا رو نمیدونم

امروز و پس فردا رو پس بگوووو

سآیت مختلطه خانوم آگاه بیدار در لباس غافل خفته

مگه پارتیه که تند تند میگی مختلطه 

اینجا چه چیز مفیدی برا تو داره 

اگه همچین که تظاهر میکنی آدم خوبی بودی 

که اینجا وسط این همه خانوم چت نمیکردی 

کاربری سوم  
از نظر من فرق چندانی ندارن حس ششم و الهام خواستن از غیب که بهش میگن خدا

حس شیشم برخی تو اینجا ممکنه شانسی و آبکی باشه.

متاسفانه در سایتی که ادعا میشه مخصوص خانوماست از این دست پیام‌ها زیاد می بینم و این یه نمره منفی هست

حس شیشم برخی تو اینجا ممکنه شانسی و آبکی باشه.متاسفانه در سایتی که ادعا میشه مخصوص خانوماست از این د ...

در کل فرق چندانی نمیکنه 

حرف شما با حرف من 

و قسم به لحظاتی که تمام توان و تحملت به پایان رسیده اما تو دوباره دوام می‌آوری☄️

بدم میاد واقعا از مردای اینجا واسه خودشون دلیل ومنتطقم میارن اصل این سایت بارداری و زنانه انقدر ی ...

برو پایین ببین چند تا تاپیک در مورد بارداریه تو اینجا.

منم بدم‌میاد از کسی که خودشو بخواب بزنه. یعنی نمیدونی اینجا ثبت نام آقا هم داره؟