2777
2789
عنوان

دعوا با دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 152 پست
یه دختر عاقل حتی بدترین دعوای ممکنم کرد به طرفش نمیگه میخوام پیاده بشم صبر میکنه برسونتش جایی که بای ...

اره اگه من حرف نزنم مطمعنم بعدا خودش پشیمون میشه و عذرمیخاد 

یادم میدین سیاست رو

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من مثلا مثلا میخواستم ارزش خودمو حفظ کنم و گفتم میخام پیاده بشم بعد هم که گفتم بیا دنبالم گفت میخاست ...

ارزیتا با پیاده شدن حفظ میشههه؟؟نهههه!!ارزشت کم میشه مگه سرراهی هستی خدایی نکرده 

دعوا شروع شد سکوت کن بیرونو نگاه کن نفس عمیق بکش انگار گوشات نمیشنوه ولی پیاده نشوووو

اگر مقصر دعوا خودت بودی وسط غر زدناش بگو دوست دارم و دیگه ادامه نده تا خودش آروم بشع 

فدای دله مهربونت😍❤️من بعد از از دست دادن یه زندگی تو گذشتم برام عبرت شد که الان اینطوری باشم🥲مثل ت ...

عزیزمممم 

اره من چون رابطه اولمه و تنها مردی که باهاش درارتباط بودم بابامه هیچی بلدنیستم زودعصبی میشم عجولم جوابمو ندع کلی پشت بندهم پیام میدم چرا جواب نمیدی 

وقتی دعوا کردیم دیدم انلاینه واتساپ کلی گریه و پیام که چرا انی 

چیکار کردی و چجوری میتونی خودتو کنترل کنی

ارزیتا با پیاده شدن حفظ میشههه؟؟نهههه!!ارزشت کم میشه مگه سرراهی هستی خدایی نکرده دعوا شروع شد سکوت ک ...

ما باهم یه کاری شروع کرده بودیم و اون ضرر کرد و میگفت حالم بده فهمیدم سراینه منم فهمیدم دعوا کردم و بعدش سکوت کردم دیدم بهم توجه نمیکنه بدترشدم گفتم مثلا اومدی دیدن من اونم گفت اومدم برسونمت نه ببینمت منم گفتم پس پیاده ام کن خودم میرم 

اون اینجوریه که میگه حرفامو گوش نمیگیری 

عزیزمممم اره من چون رابطه اولمه و تنها مردی که باهاش درارتباط بودم بابامه هیچی بلدنیستم زودعصبی میشم ...

ترس از دست دادن رابطم باعث شد خودمو تغییر بدم 

فهمیدم مردا از غر و پیگیری و گلایه و جیغ و داد و گریه فرارین 

همشووون 

نمیخواستم رابطم مثل رابطه ی قبلم بره از دستم

یه بار یکی از همینا تو خیابون به من گفت خانوم مانتوی بلند بپوش گفتم شوهرم کوتاه دوس داره و بعد خندید ...

کارشون همینه

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

اشباه تایپی شد اولش😂خوابالوام

عزیزمممم مزاحمت هم شدم

کاش میتونستم مثل تو باشم 

من میدونم حق با منها اما خواستمو جوری بیان میکنم که حق با اون میشه

الان تو ادامه رابطه ام چجوری رفتار کنم 😭🥹❤️ پیام م داد

ما باهم یه کاری شروع کرده بودیم و اون ضرر کرد و میگفت حالم بده فهمیدم سراینه منم فهمیدم دعوا کردم و ...

دوس پسرتم عاقل نیس اینم بگم 

یعنی چی نیومدم ببینمت!مطمئنی دوس داشتنش واقعیه؟

ترس از دست دادن رابطم باعث شد خودمو تغییر بدم فهمیدم مردا از غر و پیگیری و گلایه و جیغ و داد و گریه ...

چقدر خووووب منم رابطمو دوست دارم و نمیخام خراب بشه

کاش منم یادبگیرم خودمو تغییر بدم مطمعنم تغییر بدم شرایطش اوکی بشه میاد خواستگاریم 

ولی من گند میزنم

دوس پسرتم عاقل نیس اینم بگم یعنی چی نیومدم ببینمت!مطمئنی دوس داشتنش واقعیه؟

دوست داتشنش رو واقعا نمیتونم بگم واقعیه یا نه 

ولی فقط اینو میدونم که لجبازه هرچیزی میگه منو عصبی تر میکنه وقتی که حالش بده 

من اون لحظه فقط یکم محبت و همدلی میخاستم