2777
2789
عنوان

دعوا با دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 152 پست
نمیخوام دیگه رابطمون به دعوا و بحث کشیده بشه شما که متاهل هستید چیکار کنم موقع دعوا و وقتی حالم بد ش ...

خانمانه رفتار کن التماس نکن... خودتو تحقیر نکن... و زمانی که امتحان ودرس داری یا کار مهمی داری الویتت اینا باشن قطعا اگر طرف مقابلت بخادت از برنامه داشتن و پشتکارت لذت میبره... مردا دوس دارن خانمشون قوی باشه و ادم ضعیف جذبشون نمیکنه. همسرم دوستای مجرد زیادی داره میگه سرکار چتای دوس دخترشون نشون میدن ک نگاه چقد التماسم کرده... نگاه برام میمیره.... و لذت میبرن که خواهان اینجوری دارن و براشون سرگرمیه... میگن دختره وابستمه ولی من نمیخامش... پس سعی کن کتاب بخونی راجب این مسایل و اگر وقتی تو رفتارت اصلاح کردی اون بازهم ارامشت رو میگیره دائما قبول کن که نباید یمونی... میدونم وابستگی باعث میشه فقط بخای که باشه و همش ببخشی.... ولی اگر اینجور باشه حتی به شرط ازدواج هم شک ندارم زندگیتو تباه کردی چون ارامشی نمیبینی.... درواقع وقتی الان که توی دوستی و ترس از دست رفتنت هست اینجوره... بعد که خرش از پل بگذره بدتره.... امیدوارم عاقلانه فک کنی... رابطه بااااااید دوطرفه و با ارامش دوطرف باشه....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست داتشنش رو واقعا نمیتونم بگم واقعیه یا نه ولی فقط اینو میدونم که لجبازه هرچیزی میگه منو عصبی تر ...

ببین منم وقتی ناراحتم شوهرم همدلی نمیکنه زودم عصبی میشه حتی مقصر باشه سر همین من اصلا انتظار ندارم وسط دعوا آرومم کنه عوضش رو خودم کار کردم که خودمو بتونم آروم کنم چون اون بعد یکی دو ساعت تازه به خودش میاد

تعدل رو حفظ کنم یعنی الان چیکار کنم اگه پیامم داد چی بگمدرصورتیکه پیام دیشبم رو جواب نداد

مدل من قهر کردن نیست

پیام رو در هرحالتی جواب میدم، ولی نوع جواب دادن بستگی داره به جو بینمون، مثلا الان جای تو بودم رسمی و تک کلمه ای و بدون خشم و متلک انداختن  

خودت حتما از یه جایی به بعد میفهمی که داری زیاده روی میکنی تو پیام دادن

همونجا قطع کن پیام و زنگ زدن و پیگیری رو

نه که قهر کنی ها، مثلا یکی دوبار جواب نداد یه جمله بگو که بدونه نگران و منتظزی و دیگه پیام نده، از اینجاش نوبت اونه که ادامه بده گفتگو زو

عصبی شدی نفس عمیق بکش، سکوت کن، فکر کن، فاصله بگیر، سرت رو بند یه کاری کن که نری سراغ گوشی

اینا سخته ها، خوددار بودن رو باید تلاش کنی تا یاد بگیری

عین معتادی که مقابله میکنه سمت مواد نره

مدل من اینه که در هرصورتی پیام رو میدم ولی هیچ وقت بیشتر از اون مایه نمیذارم، ۱۳ ساله ازدواج کردیم

همون اوایل دوستی فهمیدم هرچی بیشتر من خبر بگیرم و پیگیر باشم و زنگ بزنم اون بیشتر دور میشه، مردا بدشون میاد خیلی بچسبی بهشون

من از دلتنگی هم رو به موت باشم نهایت یه پیام بدم بگم دلتنگتم

الان زنگ که نمیزنم دلخور میشه زنگ میزنه میگه نباید یه حالی ازم بپرسی؟

یچیزی بگم باورت نمیشه 

میدونی نشونه ی عصبی شدنه من تو رابطمون چیه؟؟نگاهمو میدزدم اگرم نگاش کنم یه لبخند تلخ میزنم 

سکوت که میکنم و این کارو میکنم شوهرم زود میگه چیشده چیکار کردم 

ولی جیغ و داد اصلااا

میخوام براش مثل همه نباشم

دوستاشم همشون میگن آبجی کاش یه دختر به آرومیه تو گیرمون بیاد😆😆🖐ولی من قبلا آروم نبودم

یه مثال برات میزنم یاد بگیری 

یه بار تو دوستیمون با دوستاش پسرونه جایی رفته بودن به من نگفته بود(چون از یکی از دوستاش بدم میومد)یدفعه دوستش از دهنش پرید که فلان شب رفتیم فلان جا بعد حرفشو خورد...منم بجای اینکه اونجا جیغ و داد کنم یا قهر کنم لبخند زدم سرمو انداختم پایین 

بعد که پاشدیم رفتیم تو ماشین کلا سکوت بودم یه آن برگشت با ترس گفت چرا حرف نمیزنی ساکتی!منم آخه نگفتم دوستت سوتی داد و اینا 

بعد که پرسید بعد کلی سکوت با لبخند گفتم از این به بعد خواستی جایی بری کلا به من نگو عشقم دیگه نیازی نیس الانم منو برسون خونه دورت بگردم خستم شدید😊بعد شروع کرد ببخشید و اینا چون میدونه من آدمی نیستم بگم برم خونه

یچیزی بگم باورت نمیشه میدونی نشونه ی عصبی شدنه من تو رابطمون چیه؟؟نگاهمو میدزدم اگرم نگاش کنم یه لبخ ...

دقیقا منم توی نارحتی سکوت میکنم چون هی میام یه جمله بگم میبینم بی احترامیه یا خودتحقیریه یا بحث گذشته پیش اوردن... پس قورتش میدم و بعدش خدا رو شکر میکنم که حریمی نشکوندم

پیامم رو که خوندین میگین نباید اینجوری میکردم؟ خودمم پشیمونم که پیاده شدم چون اون از شب قبلش بهم گفت ...

دیدی حالش بده و اعصاب نداره بشین کنارش و سکوت کن و بهش نشون بده برات ارزشمنده که با این حال بازم اومده دنبالت، خودت رو بذار جای اون و از چشم اون ببین مسایل رو، بهتر نیازش رو میفهمی

بگو اگه کاری ازم برمیاد که حالت بهتر شه بگو بهم

تو اون شرایط که خودش عصبیه و دنبال کیسه بکس برا تخلیه ست تو باید مراقب باشی روی تو خالی نکنه، پس اگر حرف هم زد فقط شنونده باش، سرزنش هم نکن، دلداری بده و هر حرفت رو سنجیده و با فکر بزن. بعدا که گذشت و اروم شد بشین راجع به قضیه حرف بزن باهاش

پیاده شدنت اشتباه بوده

ولی پیام دادن بعدش هزار بار بدتر اشتباه بوده، خودتو کوچیک کردی

دیگه پیاده شدی عزت نفست رو حفظ کن و برو خونه و پیگیر نباش تا اون اروم شه و یه حرکتی از خودش نشون بده، بعد تو برو به سمتش

حتی اگر زمان زیادی طول کشید تحمل کن

اینو تعمیم بده به همه دعواهاتون

لطفا تاپیک من نظر مخالف ندین من نیاز به راهنمایی دارم که حالم الان خوب بشه درسمو بخونم

سلام. برادرانه میگم. در مسیر فساد و هوسرانی خیری نیست و این حال بد شما جز کمترین خسارت عمل شما هست بنظرم. بر خی سقوط کردن ....

اگر قصد ازدواج باشه در چهارچوب خودش دو نفر وارد رابطه کلامی میشن و البته حرف ها و دل رو کنترل میکنن و در جهت شناخت بیشتر و مقدمات ازدواج با هم صحبت میکنن ....

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

آخه شما داری آهنگی رو ترویج میدی که توش یک مردی به نام فرهاد عاشق زنی به نام شیرین شده اگر کسی با ام ...

سلام. رو چه حساب کل گناه شخص دیگه بحساب منه؟

شما اومدی تاپیک من امضای من و .... اونوقت بمن میگی سرت تو کار خودت باشه؟؟؟ تو داری بمن میگی؟؟؟؟ خودت خندت نمیگیره از رفتارت؟؟؟؟؟

من خیلی زیرکانه در تاپیکم از نماز و توسل به نماز و دعا یاد کردن.

کجایییی

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

اقایی که اومده تو جمع زنونه برای ما حکم سنبل خان رو داره ، سکوت کنی بهتره

ایکجا مختلطه.

مسئولین سایت اجازه ثبت نام دادن.

شما از مدیران سایت جلو نزن

۲۳-اون۲۵من

پسرا وقتی دنبالشون باشی میرن یکی به من یه روزی گفت هر چی کم محل کنن دخترا پسرا بیشتر تشنه میشن کارت کاملا اشتباه بوده یه هفته ولش کن واتساب و اینا هم آن نشو تا حالش جا بیاد چقد شما دخترا اینجوری شدین که التماس کنید آه 

مردا اصلا پیچیده نیستن بچه ی کوچیکن که فقط نیاز به احترام و آرامش دارن مردونگیشونو حفظ کنی و شخصیت آ ...

شوهر من اعتیاد به فیلم پو...رن داره چندساله من یه مدته متوجه شدم داغونم 

نمیدونم چیکار کنم

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی😔