2777
2789
عنوان

استعفا از کار

107 بازدید | 14 پست

سلام امیدوارم ک حالتون خوب باشه‌.

بچه ها من تقریبا ۲ سال هست که شرکت یکی از اقوام مشغول به کار شدم...دقیقا بعد از فارغ التحصیلی از دانشگاه...من کارشناسی مدیریت دارم...از روزی ک اینجا اومدم احساس میکنم من متعلق ب این کار نیستم احساس ناکافی بودن بهم میده چون حس میکنم تایم خالی و بیکار زیادی دارم وسط ساعت کاریام و احساس میکنم کاری ک انجام میدم اونقدرا مهم و حیاتی نیست و دیگران جدیش نمیگیرن...و اینم بگم حقوقم کلا ۷ تومن هست...

حالا چون ماه آینده دارم میرم سر خونه زندگی خودم و ساعت کاریم اینجا ۷ونیم تا ۳ بعدازظهر هست و از طرفی شیفت های شوهرم چرخشی هست و ممکنه تایم های زیادی از هفته بتونم به اندازه کافی براش وقت بزارم فکر استعفا به سرم افتاده ... بیشتر به خاطر رسیدگی به زندگیم چون اول زندگیم هست میخوام اینکارو کنم اما تردید دارم...

(توی پرانتز بگم اینو که صاحب کارم از نظر شخصیتی و رفتاری لول خیلی پایینی داره و اینکه آشنا و فامیل محسوب میشه :) )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دوسال از زندگیت رو هدر دادی ؟؟ اینهمه آزمون استخدامی برگذار میشه یکیش مناسب شما نبود که شرکت کنی ؟ الانم بیا بیرون و فقط تمرکزتو‌بذار رو‌ازمونا شرکت خصوصی به در نمیخوره

یاد خودم افتادم.بعد اینکه لیسانس گرفتم تو شرکتی مشغول شدم. بیشتر تایم سرم خلوت بود و واقعا احساس پوچی میکردم... شاید باورت نشه بارها اونجا گریه میکردم .... یه روز وقت ناهار که اونجا بودم کلی گریه کردم. ف ا ل  حافظ گرفتم... جوابش بهم گفت همینجا بمون و ادامه بده که روزای خوب در انتظارت هست... یه مدت بعد شرکت طبقه پایین که بیمه هم می‌کرد ازم خواستن برم اونجا کار کنم با حقوق بالاتر... یه مدت دیگه کار دو تا شرکت رو همزمان بهم دادن و حقوقم بیشتر شد. چنان خوب کار کردم که صاحب کارم بابام رو می‌شناخت میگفت واقعا دختر اون بابا هستی...

بعد مدتی همزمان که سر کار بودم از تایم خالی استفاده کردم و برا ارشد خوند. ارشد دولتی قبول شد. بعدش هم دکتری دولتی... همونجا با همسرم آشنا شدم و ازدواج کردم. و سال ۹۶ هم استخدام شرکت دولتی خوبی شدم

چرا دوسال از زندگیت رو هدر دادی ؟؟ اینهمه آزمون استخدامی برگذار میشه یکیش مناسب شما نبود که شرکت کنی ...

طرف آشنا بود بعد از تموم شدن دانشگاه بهم پیشنهاد کار داد و منم رفتم و دیگه انقدر خسته میشدم از نظر ذهنی که شرایط خوندن برای استخدامی واقعا برام پیش نیومد ولی قصدشو دارم حتما این کارو میکنم...

یاد خودم افتادم.بعد اینکه لیسانس گرفتم تو شرکتی مشغول شدم. بیشتر تایم سرم خلوت بود و واقعا احساس پوچ ...

خب میدونی اینجا رفتار درستی هم نمیشه با آدم و اینکه اصلا جای پیشرفتی نداره...من همکار دارم ۱۸ سال اینجا مشغول بوده ، همکاد دیگه ای هم دارم که ۷ سال اینجا مشغول بوده و هنچنان این دوتا همکارم هستن اما هیییچ ارتقا شغلی نداشتن...و در مورد حقوق هم اون همکار ۷ ساله ۷ تومن حقوق میگیره فقط و همکاری که ۱۸ سال کار کرده تازه داره ۱۰ _ ۱۱ میگیره :)

خب میدونی اینجا رفتار درستی هم نمیشه با آدم و اینکه اصلا جای پیشرفتی نداره...من همکار دارم ۱۸ سال ای ...

انشاالله بهترین تصمیم رو بگیری... میتونی همینجا بمونی فعلا و دنبال کار جاهای دیگه هم بگردی. اگه فرصت بهتر گیرت اومد از اینجا استعفا بدی