2777
2789
عنوان

حسابداری رشته سختیه🤔🤔

37 بازدید | 12 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه عزیزان من میخوام بر اساس سوابق رشته حسابداری ثبت نام کنم به نظرتون برای کسی که ریاضیش ضعیفه رشته سختیه؟ 

به نظرتون آینده شغلیش چطوره واقعا بخونم و سعی کنم معدلم بالا باشه؟ 

:)

عزیزم فکر نکنم با سوابق حسابداری داشته باشیم اصلا  منظورت آزاده؟

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕                                                                        چِقَد بَده خدايى                                                                                                      كه اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدايى                                              الآن بايد دوتايى ، يه جاهايى بوديم اَصَن نَفَهمى كجايى   تيريپ خَلسه و كُمايى         تو مَنى مَن شُمايى          دنيا رو دريا ميكرديم ميشُديم هر دو ماهى✨                            ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حسابداری به معدل نیست

حسابداری ۹۰ درصد مهارته ۱۰ درصد دانش 

پسسسسسسسسسس باید خیییییلی وار کنی کارآموزی بری

مالیات و ارزش افزوده بلد باشی اکسل و نرم افزار حسابداری بلد باشی زبان هم بلد باشی عالیه 

خیلی خیلی خیلی باید کار کنی

ریاضی هم ۴ واحد دارید سخت نیست بیشتر اقتصاد خرد و مالیه سخته

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

گلم پسرم حسابداری هونده واسه کسی که از رشته تجربی و ریاضی اونده این رشته ریاضیش آسونه اما از انسانی باید زیاد تمرین کرد به هر حال همه رشته ها سختی خودشو داره حسابداری دقت بالا میخواد

آینده شغلی خوبه برای دولتی همه‌ی ارگان ها حسابدار میخوان ، استخدام بانک هم میتونی بشی ، برا معلمی هم میتونی هنر آموز حسابداری بشی 

برای غیر دولتی هم همه‌ی شرکت ها و ... حسابدار میخوان 

ولی باید کارت خیلی خوب باشه و سواد کافی داشته باشی و اینکه تو شهر بزرگ و صنعتی باشی احتمال شاغل شدنت بیشتره.

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙.........💙Gulf forever Pars#............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 1404/4/4 شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗
حسابداری به معدل نیستحسابداری ۹۰ درصد مهارته ۱۰ درصد دانش پسسسسسسسسسس باید خیییییلی وار کنی کارآموزی ...

خیلی ممنون 

راهنماییم میکنین لطفا به غیر از دانشگاه چه دوره هایی خودم یاد بگیرم خوبه 

خیلی ممنون راهنماییم میکنین لطفا به غیر از دانشگاه چه دوره هایی خودم یاد بگیرم خوبه

اکسل 

سپیدار

مالیات 

استاندار های حسابداری 

ارزش افزوده 

ببین کدوم دانشگاه میزاره که دیگه نری

از ترم ۲ هم برو کارآموزی 

ترم ۱ درس اصول حسابداری ۱ باید بلد باشی ده تا منبع براش بخون و تمرین کن اونو بلد باشی نصف راه رفتی

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
اکسل سپیدارمالیات استاندار های حسابداری ارزش افزوده ببین کدوم دانشگاه میزاره که دیگه نریاز ترم ۲ هم ...

ممنون عزیزم لطف کردی 

ببخشید یه سوال کتاب بخرم برای اصول حسابداری که گفتین و منابع مختلف بخونم خوبه؟

اکسل سپیدارمالیات استاندار های حسابداری ارزش افزوده ببین کدوم دانشگاه میزاره که دیگه نریاز ترم ۲ هم ...

در مورد زبان هم لطفا راهنماییم میکنین کلاس نرم چطور میتونم زبانمو تقویت کنم زبانم خیلی ضعیفه