2777
2789
عنوان

من یک کاربر مرد هستم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 6068 بازدید | 310 پست
عزیزم طعمه ی چی؟ اینجا فقط داریم به همدیگه کمک میکنیم، کسی ک دنبال طعمه میگرده تو خیابون دنبال شکاره ...

باشه عزیزم برو با گفتگو هات با این آقا ادامه بده 

چکار به ما داری هر وقت به تو توهین کردیم بیا ریپ بزن 

کاربری سوم  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استارتر کلا دیگ اینجور تاپیک ها نزن چون مورد هجوم افراد زیادی قرار میگیری و بخاطر سواستفاده های آقایونی ک قبل از شما اینجا بودن مورد سوءظن واقع میشی، و مورد دوم وقتی در عین حال ک محترمانه رفتار میکنید با شخصی مواجه میشید ک توهین آمیز صحبت میکنه، بدون یکی به دو کردن فقط براش گزارش بزنید تا نی نی یار از سایت قطع دسترسیش کنه، چنین افرادی ک دنبال هرج و مرج هستن  توی سایت نباشن بهتره.

برای تگ کردن نی نی یار هم ، @ رو وارد کنید و بدون فاصله واژه ـniniyar رو وارد کنید  تا آبی بشه و نی نی یار پیام شما رو ببینه

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

باشه عزیزم برو با گفتگو هات با این آقا ادامه بده چکار به ما داری هر وقت به تو توهین کردیم بیا ریپ بز ...

گفتگوهام جلو چشم همه هست، تاپیک اول استارتر رو مطالعه بفرمایید همه چی واضحه

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

دقیقا نمیدونم فازش چیه از مردا حمایت میکنه

از مردها حمایت نمیکنم، فقط مخالف سرسخت بی فرهنگی و رفتارهای ضد اجتماعی هستم، چ اون رفتار از همجنس خودم باشه چ از سمت یک آقا، وظیفه ام رو انجام میدم، و نگاه و قضاوت کورکورانه شما هیچ اهمیتی برام نداره.

بله کاملا معلومه طرز نگارششون یکیه و همون طومارها رو مینویسه همون حرفا را تکرار میکنه یکی دیگه هم تو ...

اره دیگه از اینا هیچی بعید نیست 

اونایی هم که حمایت میکنن چون خودشون علاقه دارن اینجا با مردا همکلام بشن 

کاربری سوم  
از مردها حمایت نمیکنم، فقط مخالف سرسخت بی فرهنگی و رفتارهای ضد اجتماعی هستم، چ اون رفتار از همجنس خو ...

حرف دهنتو بفهم هیچی بهت نمیگم 

اتفاقا تو چون علاقه داری با مردا هم کلام باشی داری اینجوری خودتو جر میدی اگه نه من حرفی با تو نداشتم یبار دیگه ریپ بزنی گزارشت میزنم 

کاربری سوم  
اره دیگه از اینا هیچی بعید نیست اونایی هم که حمایت میکنن چون خودشون علاقه دارن اینجا با مردا همکلام ...

بله واقعا علاقه دارم با یک آقا همکلام بشم و در کمال احترام و حفظ حریم و ادب از همدیگه یاد بگیریم و با هم تعامل سازنده داشته باشیم.

این فقط یک مغز بیمار و محدوده ک هرگونه ارتباط و همکلام شدن زن و مرد رو به مسائل دیگه ربط میده! 

بله کاملا معلومه طرز نگارششون یکیه و همون طومارها رو مینویسه همون حرفا را تکرار میکنه یکی دیگه هم تو ...

شما ظاهراً مسلمانید.

می‌گن برای مسلمانان دروغ بزرگترین خط قرمزه.

و از طرفی دیگر طبق آیه صریح قرآن ذره ذره اعمال ما مورد حساب قرار می‌گیره و پیام‌های شما در این جا هم جزئی از اعمالتونه!

آیا برای حرفتون مبنی بر اینکه من و یک کاربر دیگه یکی هستیم  دلیلی دارید؟!

آیا از تهمت ناروا و دروغ بستن به دیگران ابایی ندارید؟!

آیا از تایید حرف‌هایی که جز تخریب اونم به خاطر اینکه پیام ضداخلاقی و ترویج گناه و...رو جواب دادم؛: چیزی پشتش نیست ابا ندارید؟!

شخصی که نام کاربری من رو برده قابل درکه برام، مثل یک کودک که وقتی زورش نمی‌رسه سنگ پرتاب می‌کنه؛ خشم خودش رو از جایی دیگه خالی کنه...

اما اینکه یک سری کاربر که اصلا یک بار هم باهاشون برخورد نکردم حرف اون رو از زمین بردارند و باهاش داستان ببافند خیلی عجیبه! 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
اصولا یک جامعه مردسالار، زن های خشمگین و زخمی ای داره، از اون طرف مردهای قلدر و زورگویی هم داره، وقت ...

سلام. حرفاتون مثل همیشه تاثیرگذاره و بهشون فکر می کنم. ممنونم که اومدین و مشارکت کردین. اول تاپیک خواستم شما رو تگ کنم، بعد گفتم یه وقت بقیه خانوما بهت حمله نکنن.

راستی تو یه پست هم بهتون اشاره کردم، اون حرف دیروز روم تاثیر گداشت و جواب خیلی کاربرا رو ندادم و فقط نظرشون رو شنیدم. جالبه از نظرات عصبی نشدم و تحملم بیشتر شد.

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

بله واقعا علاقه دارم با یک آقا همکلام بشم و در کمال احترام و حفظ حریم و ادب از همدیگه یاد بگیریم و ب ...

@niniyar_5    

@niniyar_2    

عزیزم شما داخل قوانین گفتین اینجا چت روم نیست 

لطفا رسیدگی کنید

کاربری سوم  
سلام. حرفاتون مثل همیشه تاثیرگذاره و بهشون فکر می کنم. ممنونم که اومدین و مشارکت کردین. اول تاپیک خو ...

سلام هموطن.

خوشحالم ک با آموخته های جدید داری سازگار میشی، هوشمندی همیشه ب آدم کمک میکنه به روز رسانی کنه خودش رو😊.

ان شاالله پایدار و سرفراز باشین، شما خیلی لطف دارین 🙏🏻🌺✨

دوباره یه نر دیگه مطالعات زنان ؟؟

واقعا ادب داشتن آنقدر سخته؟

اصلا نه خوندی چی گفت ، نه دیدی چه شخصیتی داره ، ...سریع تر خطابش میکنی؟

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎