2777
2789
عنوان

من یک کاربر مرد هستم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 5754 بازدید | 310 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استارتر یه سوال نیمه زنانت به این خاطر زخمی شد که رلت خیلی خشگل بود ؟؟؟ینی خااااک 😂😂😂

نه، اونجا شاید زخم هاش دوباره خراشیده شد.

دقیقا نمیدونم کی و کجا؟ شاید روزی که در آغوش یک مادر بودم و یا روزی که بهم القا  کردن مرد نباید گریه کنه.

هنوز نمیدانم

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

فقط موندم یکچیزیاسم قوی بودنشون و موفقیت هاشون رو میزارن نیمه مردانهاسم گشتن تو سایت زنونه و احساسات ...

نه

استارتر کلا از دار دنیا دو سانتی متر جنم داره

انقدر گیر سایت مسائل زنان و بارداریه ده ها کاربری باید بسازه بیاد بچسبه به یقه ما

به من میگفت تو جزء رهبران ضد ازدواجی

پفیوز تو کل کامنتا و تاپیکای من میگشت میومد تیکه مینداخت درباره‌شون

جنم داری پاشو برو بیرون کار کن مرتیکه کودن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ببینخودتیگوش کن منوخوووووودتی

جواب شما را داده ام.

می تونید ایدیشو بذارید بقبه کاربرا هم ببینن.

اگر روزی متوجه اشتباهتون شدین شهامت دارین بگین؟

عدرخواهی نمیخوام فقط بگین که اشتباه کردین؟

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

اسی از من ناراحت نشوید

نه. خواهش می کنم. بزرگوارید

میدونم تاپیک قبلیش نوشته رلش خیلی خشگل بود و ولش کرده رفته ده سال پیش اینم ب همون خاطر زخمی شده و هن ...

نه به خاطر اون. 

احتمالا در گدشته های خیلی دور.

جواب شما را داده ام.می تونید ایدیشو بذارید بقبه کاربرا هم ببینن.اگر روزی متوجه اشتباهتون شدین شهامت ...

اثبات نمیشه همچین چیزی

اثباتم بشه، تو هم یکی مثل اون

اسم اونو گذاشتیم سنبل خان

شما رو صدا میکنیم شکر خان

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نهاستارتر کلا از دار دنیا دو سانتی متر جنم دارهانقدر گیر سایت مسائل زنان و بارداریه ده ها کاربری بای ...

خواهر و مادر و همسرشون جلو رو چشمانشون هستن دردهاشون رو به عینه می بینند و نمی فهمند درک نمیکنند حرفهاشون از یک گوش می شنوند و از گوش دیگر در میکنند بعد با تاپیک و نوشته های زنان میخواهند مطالعه شان کنند و کشفشان کنند

خدا این محقق های نینی سایتی رو زنده نگه داره😉

انشالله پروژه مطالعه زنانشون با موفقیت انجام بشود 

نه، اونجا شاید زخم هاش دوباره خراشیده شد.دقیقا نمیدونم کی و کجا؟ شاید روزی که در آغوش یک مادر بودم و ...

وای بر تو وااای بر تو برخیز و خودت را جمع کن اسکل 🙄

کمتر شاعری کن بابا همچین کتابی هم مینویسه برا ما 

کاربری سوم  
خواهر و مادر و همسرشون جلو رو چشمانشون هستن دردهاشون رو به عینه می بینند و نمی فهمند درک نمیکنند حرف ...

حرمله فک کرده ما نمیشناسیمش😂

شما رو نگفتم که یه قضاوت یاد گرفتی تند تند میگی یه کاربر آقا که اسمش پاسخگو بود با اون بودم نه با شم ...

آها. اخه پاسخگو، صفت هم هست. به اشتباه افتادم

همون مردهایی که خودشونو خوب نشون میدن، و دنبال شکار هستن، یه جایی باید درخواست بدن دیگه.هر وقت به کس ...

اینشکلی نه 

بودن کسایی که اینو گفتن 

حتی امضاشوتم گذاشتن 

رسوا شدن😂😔

و قسم به لحظاتی که تمام توان و تحملت به پایان رسیده اما تو دوباره دوام می‌آوری☄️