2777
2789

۲۴ رنگ بگیرم یا ۳۶۰ رنگ آخه قیمتاشون رفته بالا اگه ۲۴ به کارم میاد همونو بگیرم اگه نه ۳۶ بگیرم

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

نقاشی حرفه ای میخوای بکشی ؟ یا برای دل خودت؟

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نقاشی حرفه ای میخوای بکشی ؟ یا برای دل خودت؟

کلاس ثبت نام کردم

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
با نقاشی مداد رنگی میشه واقعا درامد کسب کردهاخه من فقط دیدم چهره میکشنیا فقط یک چیزو میکشن مثلا فقط ...

نمیدونم من برای سرگرمی میخام یاد بگیرم

آریا آرتیست ۳۶ رنگ بگیر در حد همون فابرکاستل کیفیت داره من تلفیقی با ۳۶ رنگ فکتیس و ۳۶ رنگ آریا آرتیست استفاده میگنم عالین

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

کلاس ثبت نام کردم

پس چیز خوب بگیر

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
کلاسیک یا پلی کروم؟ ۳۶ بگیر حتما ۲۴ کمه

کلاسیک.پلی کروم خیلییی گرونه

تو اگه کلاس میری اونا خودشون بهت میگن چی باید بخریام کیو ۷۲رنگم نسبت ب قیمتش هم خوبه ولی ب پای فابرک ...

خب خودش لیست داده 😐گفت ۲۴ یا ۳۶ هرکدومو باتوجه به بودجه ای داری بگیر حالا خاستم ببینم چند رنگ بگیرم بچه های که نقاش هستن

آریا آرتیست ۳۶ رنگ بگیر در حد همون فابرکاستل کیفیت داره من تلفیقی با ۳۶ رنگ فکتیس و ۳۶ رنگ آریا آرتی ...

قیمتشون چنده؟استادم گفت فابر یا ام کیو بگیر

خب خودش لیست داده 😐گفت ۲۴ یا ۳۶ هرکدومو باتوجه به بودجه ای داری بگیر حالا خاستم ببینم چند رنگ بگیرم ...

تقریبا ۲۴ رنگش ۵۰۰ ۶۰۰ پولشه

۴۸ رنگش تقریبا۱.۳۰۰ 

ام کیو ۷۲رنگم ۷۰۰ ۸۰۰