2777
2789
شدت سوختگی والا تا حدی که خون و ترشح داره و قرمز شدیدنمیدونم بزار به مامانم بگم ببینم قبول میکنهالان ...

ارع بهش بگو

واقعا میگم شاید جای سوختگی بمونه هاااا

حتما شکایت کن حداقل دیه رو بگیر برو دنبال درمانش سوختگی خیلی بده!

متاهل🧸

فقط پماد تریامیسیونولون إن إن لخر بهت قول میدم دوباربزنی دردت میخوابهروزی دوباربیشترنزنی وجای سوراخت ...

اخه اطراف سوراخ هم میسوزه شدید

یعنی اون قسمت نزنم

اگر بزنم چی میشه این پمادم میخرم هزارتا پماد گرفتم اینم امتحان میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه اطراف سوراخ هم میسوزه شدیدیعنی اون قسمت نزنماگر بزنم چی میشه این پمادم میخرم هزارتا پماد گرفتم ا ...

روی سوراخ نزن که داخل نره اطرافش عیب نداره

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

ارع بهش بگوواقعا میگم شاید جای سوختگی بمونه هااااحتما شکایت کن حداقل دیه رو بگیر برو دنبال درمانش سو ...

منم از این میترسم جاش بمونه😔

اخه من بدنم طوریه که چند بار زخم یا سوختم تاالان جاشون مونده

منم از این میترسم جاش بمونه😔اخه من بدنم طوریه که چند بار زخم یا سوختم تاالان جاشون مونده

الهی عزیزمممم

انشالله زود خوب میشه

ولی اگه میخوای شکایت کنی باید زودتر اقدام کنی تا زخمت کامل خوب نشده

متاهل🧸

الهی عزیزممممانشالله زود خوب میشهولی اگه میخوای شکایت کنی باید زودتر اقدام کنی تا زخمت کامل خوب نشده

باید به مامانم بگم ببینم چی بهم میگه😔

میرم بهداشت اول میپرسم ببینم چی بهم‌میگن

فقط هرچی میزنی مراقب بااااش یوقت دچار عفونت نشی

نمیدونم واقعا چرا باید ایطور شه حالا دستم بود میسوخت یجای دیگه بجهنم

نه اونجام بسوزه من تو مدت زمات پریودم چه خاکی بریزم سرم نزدیکم هس چند روز دیگس😭 چطور شرت پام کنم

من همه دوستام انجام دادن خوب بودولی برا من سوخت😭

من یک خال گوشتی ۲سال پیش جای حساس بدن بود برداشتم بعد یک کرم ترمیم کننده پوست،التیام دهنده ناشی از لیزر و اپیلاسیون و ..... برام نوشت خوب بود،اسمش pro derma

خوبب بود.