2777
2789
عنوان

کیا بیدارن و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 43 پست
چجوری زدن؟ تو دستش بوده یا کیف؟ وای خیلی بده ولی بازم خدا رحم کرده بلایی سر خودش نیاوردن

تو دستش زدن 

افتادن دنبالش تو کوچه زدن 

ولی ازلحاظ روحی داغونه 

دوهفته ست غذا نمیخوره 

همش توخودشه 

خدا ب حق این ماه رجب هرچی حروم خور دزد ب حق این وقت عزیز کاری کنه ک بمیره 

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

به این فک میکنم که اگه همسرت با وجود اینگه بدونه تو حساسی و ناراحت میشی و صدبار راجب موضوع حرف زدین ...

با چ  لحنی ؟

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو دستش زدن افتادن دنبالش تو کوچه زدن ولی ازلحاظ روحی داغونه دوهفته ست غذا نمیخوره همش توخودشه خدا ب ...

وای خدا خیلی رحم کرده آدم نباید بیرون طلا بندازه خیلی خطرناک شده یه قربونی کوچیک مرغی خروسی چیزی بدید خدا رحم کرده خودش سالمه .... 

دور از جون شما فامیل ما رو همسایه اش که دوست بود ۲۰ سال باهم بودن به خاطر طلا کشت اونم به طرز خیلی بدی .....بچه هاش گریه میکردن میگفتن خب طلاش رو میبردی با جونش چیکار داشتی .....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
با چ لحنی ؟

تقریبا رسمی بود ولی همسرم اصلا شما نمیگه همه رو تو خطاب میکنه

دختره بابت حقوقش تشکر کرده بود اینم 

:خواهش میکنم تولدت مبارک امیدوارم عمر با برکتی داشته باشی و به همه ئ آرزوهات برسی

وای خدا خیلی رحم کرده آدم نباید بیرون طلا بندازه خیلی خطرناک شده یه قربونی کوچیک مرغی خروسی چیزی بدی ...

ای وای من 

خدایا 

همش ب مامانم میگم ناشکری میکنه میگ کاش طلامو نمیدادم تو دوهفته شده پوست استخون

به این فک میکنم که اگه همسرت با وجود اینگه بدونه تو حساسی و ناراحت میشی و صدبار راجب موضوع حرف زدین ...

عزیزم واقعا ناراحت شدم بخدا 

معلومه خیانته

اکه کاری شما رو ناراحت کنه و همسر انجام بده با اینکه میدونه ناراحت میشی اونم ب جنس مخالف پیام بده حتما خیانته

امیدوارم خدا ب راه راست هدایتش کنه حق شما نیست تا این ساعت ذهن و آرامش خودتونو درگیر این آدم کنید 

ب نظرم برخورد جدی کن دعوا کن بگو میرم جدا میشم انشالله بترسه و درست شع

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
تقریبا رسمی بود ولی همسرم اصلا شما نمیگه همه رو تو خطاب میکنهدختره بابت حقوقش تشکر کرده بود اینم :خو ...

وا

حالا چرا تولدشو تبریک گفته 

تو دستش زدن افتادن دنبالش تو کوچه زدن ولی ازلحاظ روحی داغونه دوهفته ست غذا نمیخوره همش توخودشه خدا ب ...

انشالله 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
عزیزم واقعا ناراحت شدم بخدا معلومه خیانتهاکه کاری شما رو ناراحت کنه و همسر انجام بده با اینکه میدونه ...

چیکار کنم اخه آرامش از زندگیم رفته زندگی بدی نداریم طلاق بگیرم فردا بچم پرسید چرا بگم بخاطر یه تبریک

ای وای من خدایا همش ب مامانم میگم ناشکری میکنه میگ کاش طلامو نمیدادم تو دوهفته شده پوست استخون

میدونم خیلی سخته حق داره ناراحت باشه ولی دلداری بده بهش بگو خدا خیلی دوسمون داشته که فقط مال رو بردن با جون کاری نداشتن ،،الان بچه های اون بنده خدا همش میگن حاضر بودیم حتی خونه و ماشینمون رو هم بدیم ولی مادرمون باشه .... 

اونی که دزدیده مطمئن باش نمیتونه بخوره حتما تقاص پس میده .....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
چیکار کنم اخه آرامش از زندگیم رفته زندگی بدی نداریم طلاق بگیرم فردا بچم پرسید چرا بگم بخاطر یه تبریک

عزیزم نگفتم طلاق بگیر که 

منظور من تهدید بود الکی بگو و باهاش دعوا کن تا ب خودش بیاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم نگفتم طلاق بگیر که منظور من تهدید بود الکی بگو و باهاش دعوا کن تا ب خودش بیاد

کاش اینطوری نمیشد اعتمادمو بهش از دس دادم هر چقدر هم معذرت خواهی میکنه همش حس میکنم دروغ میگه فیلم بازی میکنه اعصابم خیلی خورد بود نمیدونستم چیکار کنم زنگ زدم دختره هر چی از دهنم در اومد بارش کردم بیچاره دختره گریش گرفته بود قسم میخورد میگف من به چشم برادری بهشون نگاه میکنم سو تفاهم شده بیاین از نزدیک حرف بزنیم دختره گناهی نداش ولی دیگه نمیدونستم چیکار کنم

میدونم خیلی سخته حق داره ناراحت باشه ولی دلداری بده بهش بگو خدا خیلی دوسمون داشته که فقط مال رو بردن ...

برای آروم شدن دل مامانم دعا کن 

ممنونم از حرفات دلگرمی بود