2777
2789
عنوان

کیا بیدارن و چرا

274 بازدید | 43 پست

خودم باردارم و کلی درد دارم پاهام کلا درد می‌کنه همه جاش 🥺از کمر ب پایین درد دارم اون ناحیه میخواد بترکع وقتی پهلو ب پهلو میشم

اصلا خوابم نمیبرع پاهام درد می‌کنه گرممه همش نمی‌دونم چیکار کنم بخدا 

بارداری هم از این نظر واقعا سخته خدایا 

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم بیدارم چونک با خواهر زاده ام تصویری صحبت میکردم ک آروم باشه و بهش قول میدادم به زودی همو میبینیم 

اما این به زودی حداقل تا پنج شیش سال دیگس🥲

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ

فکر خیال ناراحتی غصه خوردن گریه کردن 

و اینکه این زندگی به چه دردی میخوره با حسرت 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
حداقسمت منم بکنه

انشالله عزیزم 

بخدا با این‌همه درد اما شیرینه انشالله از خدا می‌خوام زود زود بهت یه نی نی ناز بده از ته قلبم می‌خوام بخدا 🧿💖💖💖🧿🧿🤲🤲🤲🤲🤲💚💚💚💚💚💚

بخدا کلی درد دارم اما الان یهو گشنم شد کیک و شیر خوردم اومدم دراز کشیدم همچین تکون میخوره میگم خدایا شکرت ب دردش می ارزه انشالله قسمت توم میشه این لگد های کوچولوی نی نی 🤲🤲🤲🤲💚💚💚💚💚💚🤲🧿🤲🧿🧿🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
دارم کلیپای آموزش ادمین رو نگاه میکنم

انشالله موفق باشی عزیزم یکم استراحت کن خودتو اذیت نکن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بخاطر مامانم 

طفلی طلاهاشو توکوچه زدن هنوز بعد ۲ هفته آروم نشده 

همش خودشو میخوره 

فکرش نمیذاره بخوابم

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

انشالله عزیزم بخدا با این‌همه درد اما شیرینه انشالله از خدا می‌خوام زود زود بهت یه نی نی ناز بده از ...

توروخدا شما بارداری منو دعا کن خیلی درد دارم ولی این دردو فکر اینکه بچه دارنشم روانیم کرده تواقدامم دعام کن

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

خدا نی نیتو خفظ کنه..مبگم چجور حسیه بارداری؟

بخدا انقد حس خوبیه 

هیچ وقت تنها نیستی باهاش حرف میزنی انگار یه آدم بزرگ داره ب حرفات گوش میده 

اینکه مادر میشی و یه نفر تو وجودت که از خودته داره رشد می‌کنه خیلی حس خوبیه 

الان شیر و کیک خوردم اومدم دراز کشیدم ماشاالله انقد تکون میخوره شکمم می‌لرزه میگم خدایا شکرت در کنار این همه درد بارداری این تکون خوردن هاش دوای درد هامه 🤲🤲🤲🥺🥺🥺💖💖💖🤲🧿🧿🥰🥰🥰💜🌸🌸

انقد دوسش دارم دلم میخواد جونمو بدم بهش 

همش میگم ب دنیا بیاد چقد باید مراقبش باشم چون فقط مادر میتونه دلسوز بچه باشه

یه حس دیگ هم اینه که دلم نمیاد واس خودم پول خرج کنم همینکه میرم بیرون برای نی نی خرید میکنم میگم آخه اون ب غیر من کیو داره آخه 💜🥺

دلم میخواد ب سلامتی این چند ماه هم بگذره و بیاد بغلم انقد بوسش کنم بغلش کنم که دلتنگیم یکم رفع شه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40