2777
2789
عنوان

جاریم با حوله اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2230 بازدید | 106 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا معنی این رقابت جاری ها چیه؟مگه هوو ان اینکارا چه معنی میده واقعا

هنوز دانشمندا کشفش نکردن

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

عزیزم حوله تن پوش بلنداگربوده باشه چه اشکال داره انگارلباس تنش بوده لخت که نبوده

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

مریضن وعقده ای انصافا بعضیا 😏مام یه همسایه داریم پیره ۴۰وخرده ای کمکم سن داره یه بار رفتم اش بدم دیدم بایه شورتک بالا زانو وتاپ اومده جلودر یه بارم کلا باهمین تیپا تو راهرو داشت با یکی ازهمسایه ها حرف می‌زد اونروزم شوهرمن داشت جلو درمونو تمیز می‌کرد گیر داده بود بده اشغالارو من ببرم جلو درکمکت کنم حالا بخواد جواب سلام منو بده میمیره انگارمن هوشم اصلا خیلی زمونه بدی شده

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
بنظرم نقشش این بوده ک مارو بندازه ب جون هم ، این طور نیست؟

حالا اینطورام نیست 

اصلا حساسیت نشون نده اهمیت بدی ناراحت بشی هم میونه خودت و نامزدتو به هم میزنی هم اون اگه نقشه شومی داشته باشه خوشحال میشه که دعوا بینتون انداخته و ناگفته نماند که همچین آدمی کارشو بلده و همیشه حق با اونه

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

میگم اینو قبلا تاپیک زده بودی یا نه 

چون قبلا خوندم اینو

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
خیلی بیشعوره خیلییییی

نه خوشبین نباشیم شاید حموم کرده دراومده از در ی دفعه ای یادش افتاده حالا خودشم ناراحت ازاین کارش کی میدونه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم