2777
2789
عنوان

بنظرتون با این استعدادم چه شغل یا رشته ای برم

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 23 پست
نه ، هیچ گنی در لجن رشد نمی کنه ، ایران استعداد کش هست ، آمار مهاجرت ها را دنبال نمی کنید ؟

خب؟

میتونه بخونه و مهاجرت کنه

اینقدر با این خزعبلات خودمون رو توجیه نکنیم

بخوای 

میشه

هیچی نمیتونه جلوی اراده و خواست انسان رو بگیره

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب؟میتونه بخونه و مهاجرت کنهاینقدر با این خزعبلات خودمون رو توجیه نکنیمبخوای میشههیچی نمیتونه جلوی ا ...

موندن یا نماندن ، به این راحتی نیست ، خانواده هست ، نیاز مالی هست و خیلی چیزا ،

اینها خزعبلات  نیست . یکی دو نفر نیستند که رفتن ، در ایران لااقل در سیستم فاسد اداری ، قورتت میدن ، حالا اگه شغل مال خودش باشه ، میتونه پیشرفت کنه ، در اداره ، با یک نامه و رنگ از یک کارمند ساده میشی رئیس

موندن یا نماندن ، به این راحتی نیست ، خانواده هست ، نیاز مالی هست و خیلی چیزا ،اینها خزعبلات نیست . ...

بانو اینا در نگاه من همه اش بهانه است

کسی هم به این خانوم نگفت بره کارمند بشه

بانو اینا در نگاه من همه اش بهانه استکسی هم به این خانوم نگفت بره کارمند بشه

بانو که نه آقا هستم و ۱۴ سال کارمند هستم ، نگفتم کارمند شو ، گفتم ، راه دولتی ، راه استعداد پروری نیست ، چیز دیگه نگفتم ، بهانه هست یا نیست ، نمیدونم ، اما این آمار مهاجرت که رکورد هست ، با بهانه الکی نمیرن

بانو که نه آقا هستم و ۱۴ سال کارمند هستم ، نگفتم کارمند شو ، گفتم ، راه دولتی ، راه استعداد پروری نی ...

معذرت می‌خوام به اکانت ها توجه نمیکنم

منم نگفتم از راه دولتی وارد بشن

اصلا کارمندی راه موفقیت داخل ایران نیست

گفتم میشه موفق شد اگه بخوای