2777
2789
حالا پاس میشی یا نه

با نمره ۲۰

ولی سوتی زیاد دادم 

کاپشنمو انداخته بودم روی پام و پامو تکون میدادم 

زیپش میخورد به پایه صندلی صدا میداد 

اسپیلتم بالای سرم بود 

به استاد اعتراض کردم صدای اسپیلت تمرکزمو می‌ریزه بهم

استادم دو ساعت داشت نگاه میکرد ببینه مشکل اسپیلت چیه 

یهو فهمیدم صدا مال زیپه اس کبود شدم از خنده 

بی صدا می‌خندیدم بقیه دیدن این همه دارم میخندم نتونستن خودشونو کنترل کنن کل سالن رفت هوا 

یه جا دیگه هم اسپیلت خاموش شد گفتم عه برقا رفت یهو دیدم لامپا روشنه گفتم عه نرفته 

هر موقع استاد عزیز منو میبینی من باید سوتی بدم

دُنیا ارزِش اَخم کردَناتو نَداره 🎀

فعلا که دارم درس میخونم 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام خوبی،بلاخره چکار کردی؟به کجا رسیدی

سلام دارم کارام اوکی میکنم اول برج ۱۲میرم شیراز

و فعلا ب کمک ی بنده خدایی  و راهنمایاش دارم بکوب زبان انگلیسی از صفر میخونم  انقد راهمو روشن کردا ک ن تنها میتونم برم شیراز و ازین طریق زبانمو تقویت کنم و ب فکر مهاجرت ب خارح باشم چون فک نمیکردم یعنی اصلا توی تخیلاتم نمیگنجید ک منم بتونم مهاجرت ب کشور سطح اول کنم 

فعلا پیش میرم هر چی خدا بخاد

با نمره ۲۰ولی سوتی زیاد دادم کاپشنمو انداخته بودم روی پام و پامو تکون میدادم زیپش میخورد به پایه صند ...

مهم اینه پاس شدی

منم جنوبم ولی دیگه کولر روشن نمیکنیم سرد شده لابد اسپلیت گرمکن روشن بوده

سلام دارم کارام اوکی میکنم اول برج ۱۲میرم شیرازو فعلا ب کمک ی بنده خدایی و راهنمایاش دارم بکوب زبان ...

زبان خوندنتون‌اوکیه ،،ولی شما که تا حالا شهر هم نرفتین لطفا بفکر مهاجرت خارج نشین ،،،، اول برو شهر یه سالی زندگی کنن تو اجتماع زندگی کن غلطکت رو  روال بیفته بعدددد بفکر مهاجرت باشه 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
سلام دارم کارام اوکی میکنم اول برج ۱۲میرم شیرازو فعلا ب کمک ی بنده خدایی و راهنمایاش دارم بکوب زبان ...

ان شالله موفق میشی ،،،ولی زبان یاد بگیری خیلی خوبه هرجا بری استخدامت میکنن 

زبان خوندنتون‌اوکیه ،،ولی شما که تا حالا شهر هم نرفتین لطفا بفکر مهاجرت خارج نشین ،،،، اول برو شهر ی ...

اره دیگه اول میرم شیراز و اونجا کار میکنم بعد اگه تونستم زبانم اوکی بشه و مدرک زبان بگیرم بعد ب فکر خارج بشم نه الان هنوز تازه زبان شروع کردم خودش فک کنم ی سال زمان ببره تا بتونم نمره ایلتس مدنظر بگیرم

ان شالله موفق میشی ،،،ولی زبان یاد بگیری خیلی خوبه هرجا بری استخدامت میکنن

اره من زبانم فقط ی چیزای از دبیرستان یادمه در حد صفر هستم ولی گفت چون مدرک لیسانس داری میتونی مهاجرت کنی بدات مزیت هس 

اره من زبانم فقط ی چیزای از دبیرستان یادمه در حد صفر هستم ولی گفت چون مدرک لیسانس داری میتونی مهاجرت ...

الهی به مراد دلت برسی موفق بشی اون بالا بالاها ببینمت