2777
2789

دوست ۱۰ سالم که همش خونه ما بود تا شارژ و پول رستورانمونو من حساب میکردم چقدر حمایت کردمش و چقدر نون و نمک مارو خورد اخرش کاری با من کرد که خیانت بدی بود ولی الان اصلا براش حتی مهم. نیست من کجام و تو چه حالیم

یا اون بی شرفی که ۵ سال قسم و آیه میخورد که جز من کسی رو نمیبینه آخرش رفت با یکی از فالوورای اینستاش و تو بغل اون دیدمش

نمیدونم خدا تاوان دل منو از اینا میگیره یا نه

ولی ته بی شرفی و دروغگویی و زدن رو قول رو این چند وقته دیدم

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤ تو برو بچسب به بنده ی خدا من وصل خدا میشم 

چیشد؟

دوستت رفته با دوست دشمنت؟

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیشد؟دوستت رفته با دوست دشمنت؟

دوستم ی آقایی رو بهم معرفی کرد و خیلی اصرار که ما به هم میایم

۵ سال با اون آقا بودم 

اون آقا بهم خیانت کرد زد زیر حرفاش و رفت با ی دختر دیگه

دوستمم تو مهمونیش  دختره رو دعوت کرد و باهاش میرقصید

هیچکدوم از این بی شرفا ی لحظم فکر نون و نمک و حرمتی که باید باشه رو نکردن

ی مشت داغون

عزیزم ناراحت نشین ولی تاوان سادگی و زودباوری خودتونو میدین

عزیزم شما به دوست ۱۰ سالت اطمینان نمیکنی؟

بعدم بی شرفی آدما وارد مرحله جدیدی شده

دوستم ی آقایی رو بهم معرفی کرد و خیلی اصرار که ما به هم میایم۵ سال با اون آقا بودم اون آقا بهم خیانت ...

خب اون دختره با دوستت از قبل اشناییتی داشتن؟

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
آره میدونست دوست دخترشه

اگر از قبل آشنا بودن حساسیت بیخوده چون دوست قدیمیشه

اگر تازه بعد از اینکه اون دختره با پسره دوست شده و دختره را دوستت بعد از اون اتفاق شناخته حق داری

عزیزم از قبل دوستش نبوده

دوستم ی اشغال نمک به حروم بود تو آستینم سالها مار نگه داشتم

عزیزم شما به دوست ۱۰ سالت اطمینان نمیکنی؟بعدم بی شرفی آدما وارد مرحله جدیدی شده

راستشو بخوایین نه اعتماد نمیکنم یه صحبتی هست میگه فکر کن دوستت یه روز دشمنت میشه و دشمنت یه روز دوستت کلا تعادلو تو دوستی و دشمنی رعایت کن.حالا هم خودشون بی لیاقت بودن براتون تجربه شد