جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بیا دوست شیم ما خواهر😂😂😂دوتا دیوونه هی بخندیم به هم😂😂😂😂
خواهرشوهرم داشت طلاق میگرفت داشت جهازشو میاورد خونه ی مادرشوهرم... منم اونجا بودم طبق معمول خنده به لب... بعد چند سال تو دعوا گفت تو از طلاق من خوشحال شدی چون اون روز هی میخندیدی😐 هر چی میگم والا بلا منو که میشناسی همیشه میخندم میگه نه تو از بدبختیم خوشحال بودی ی وضعیه اصلا... تو بدترین شرایط نیشم تا بناگوشم بازه کاش میشد یکم جدی باشم🥲
اخه بیشتر مشکلات انگار با پول حل میشن. پول نداشته باشی حتی تراپی هم نمیتونی بری حتی نمیتونی دندون درست کنی🥺 چیز زیادی که از زندگی نمیخواستم ولی حداقل بشه راحت بگذره که اونهم نمێشە
جوونی بود که با وجود تحصیلات و استعداد و تلاش بیکار بود. افسردگی گرفته بود. منم واقعاً کشش خودمو ندا ...
ببین تو گرداب گیر کردیم متوجه نیستیم وضع مالی هممون از چندین سال پیش که پشتی داشتیم وفرشای لنگه به لنگه وتو مهمونیا برنج ومرغ میخوردیم خیلی بهتر شده هممون ولی اکثرا افسرده ایم چرا چون همه گوشی به دستیم چون رفت وامدا کم شده ونمایشی چون مصرف گرا شدیم ظاهر بین شدیم همش درحال رقابتیم معیارامون برای زندگی خوب تغییر کرده خودمون حال خودمونو بد کردیم ازهم فاصله گرفتیم مردم سر شدن بی حس شدن نه ناراحتن نه شاد ربات شدن همش افتادن دنبال اخبار وسیاست و...بابا زندگیتونو بکنید به خدا مردم فقط بازیچه ن هیچ نقش فعالی نداشتن ونخواهند داشت قبلا همین اتفاقا میوفتاد فقط چون رسانه واینترنت نبود خبر نداشتیم زندگی برامون قشنگ تر بود
وای چه بد😂😂😂💔بیخیال عااااسسیسم خودتو ناراحت نکنادم ک نمتونه نخنده چون یکی طلاق گرفته ک😂
بخاطر ی یارویی از شوهرش طلاق گرفت... یارو هم نگرفتش عغده کرده میخواد دق و. دلیش سر من پیاده کنه😂 یعنی هر بار میخندم میگه نخند چقد میخندی... به خنده ی ادمم کار دارن این قوم الظالمین