2777
2789
ماهی یه بار دو ماه یه بار هم نمیتونی بری مشاوره؟

تا الان چندبار رفتم اما دیگه کشش مالی ندارم. اونا هم بخاطر خدا که کار نمیکنن حقم دارن باید پولشونو بگیرن اما خب من استطاعت مالی ندارم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم دنبال نمیکنم ولی انقدر اطرافیانم صحبت میکنن که انگار خودم دنبال کردم تو تاکسی تو باشگاه تو هرجایی که بری حتی آسانسور پس جمع باید اصلاح شه مردم قبلا مریض تو اشناها بود پول میذاشتن کمک میکردن الان ولی نه عزیزم البته مراکز خیریه هست یکیو میشناختم هرماه برای بچش امپول گرون میخرید مدارکشو می‌برد خیریه هزینشو میدادن انشاالله که مریضا خوب بشن همشون ولی واقعا مریضی وگرونی درمان سخت ترمیکنه🥲که قبلا همین بوده  

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
اگر کار هم داشتم با یک جلسه دندانپزشکی حقوق دوماهمو باید میدادم برای دندون. از هر طرف نگاه کنی خوب ن ...

متوجه نشدم ، خب بلاخره بهتر از هیچی که ، الان آموزش پرورش ۱۰ تومن ۱۱ میده خوبه دیگه غیر انتفاعی هم بری ۶ ۷ تومنه 

متوجه نشدم ، خب بلاخره بهتر از هیچی که ، الان آموزش پرورش ۱۰ تومن ۱۱ میده خوبه دیگه غیر انتفاعی هم ب ...

منظورم هزینه درمان دندون بود. پول حقوق دوماه سرکار = یک جلسه دندانپزشکی

حالا انشالله جدا که شدم به شغل حتما فکر میکنم

نه اون که دانشگاه فرهنگیانه، همینجوری آزمون استخدامی شرکت کن نشنیدی مگه دربارش؟!!!

آزمون استخدامی هم شرایط سنی داره خواهرم من ۳۰ سالمه دیگه رشتمم علوم پایه یا علوم تربیتی نیست. رشتم مهندسی بوده