2777
2789
عنوان

پیام دادم بیدار بود الان

231 بازدید | 22 پست

به شوهرم پیام دادم گفتم فردا جوابمو میده چون معمولا شب ساعت ۱ میخابه 

ولی بیدار بود

من خونه مامانمم چون استراحت مطلقم

یکم فکرای ناجور میاد سرم😢

پرسیدم گف بیخابی زده سرم

مگه میشه آدم از ۶و نیم صبح بیدار بوده باطه کلی کار کرده باشه بعد بیخابی بزنه سرش؟ 😭

باور کن میشه

ریگی به کفشش بود جواب نمی‌داد می‌گفت بزار فکر کنه خوابم

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همیشه سرشو میزاره بالش یه ربع بعد صداش میکنم میبینم خوابه

مطمن یاش چیزی نیست

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ

شاید باورت نشه ولی من الان بیشتر از ۲۴ ساعته که پلک رو هم نذاشتم و خوابم نمیاد

انقد شکاک نباش

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

آخه همیشه زودی خوابش میبره

شاید از دوری تو حابش نمیبره

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘