2777
2789
عنوان

بچه ها اسم نی نی وقتم کمه کمک 😬🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 81 پست
خوب نیس

چرا ؟ اسم امروزی هم ارتباط نمیگیرم 

اسم که معنیش با خودش باشه بیشتر پسندمه

بنیتا چطوره؟

یک نفر برای اسم بنیتا  گف یاد اون دختره که دزدیدن ... میفته آدم 

دلم نمیاد دیگه بزارم 

تمام دنیا را بگردی هیچکس جز مادر دوستت نخواهد داشت از اون دوست داشتن های تمام نشدنی تمام دنیا را بگردی  هیچکس جز پدر غصه دار غم ها و پشتیبانت نیست پس دنیایت را ب پایشان بریز ❤❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وااای ننم موندم از اول نظرم فقط هانا گرفت الان دودلم

چقدر بد این دودلی همش میگم بچم دوست داشته باشه اسمش

هانا هم جدیدا میزارن خیلیا به معنی پناه و امید هست ما داریم تو فامیل  

تمام دنیا را بگردی هیچکس جز مادر دوستت نخواهد داشت از اون دوست داشتن های تمام نشدنی تمام دنیا را بگردی  هیچکس جز پدر غصه دار غم ها و پشتیبانت نیست پس دنیایت را ب پایشان بریز ❤❤
پناه خیلی زیاد شده بیست سال دیگه حکم ممد و پیدا میکنه

نمیدونم چرا خندم گرفت 😂😂

میدونی یک نفر میگفت وفتی یک اسم زیاد میشه یعنی قشنگه که همه پسندیدن  گذاشتن میگف بزار یعنی مثل باران....

منم عاشق اسم پناه‌امخیلی دوست دارم این اسم رو انگار یه مدتی اخیرا خیلی ترند بوده

آره خیلی من یک پیج مامایی دارم نی نی ها که ب دنیا میان چندتاشون پناه ....

منم میخواستم اسم دخترم پناه بذارم که دیدم برای پسر ها هم میذارن منصرف شدم

الانم میزارن؟

نمیدونم چرا خندم گرفت 😂😂میدونی یک نفر میگفت وفتی یک اسم زیاد میشه یعنی قشنگه که همه پسندیدن گذاشت ...

دقیقا قشنگ هست ولی مثلا من خودم دوست داشتم اسمم تو مدرسه خاص باشه چند نفر اسممو نداشته باشن