ما عقدیم ممکنه بخاطر این باشه که با خودم چیزی تو سرش بوده؟آخه الان قهر شدیدی کردیم داره میرسه به جدا ...
خب اگ عقدین شاید برای خودت بوده
هم حواست ب شوهرت باشه یوقت کاری بات نکنه ك بخواپ پاگیرت کنه نتونی یوخ جداشی اگ میخوای
هم اگ قراره باهم باشین ب شوهرت حواست باشه یمدت
عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اره عقدیم ... آخه وقتی حرف جدایی زدم بهش چرا باید دوساعت پیش بشینه همچین چیزی رو سیو کنه
بد به دلت راه نده گلم... خب چرا حرف از جدایی میزنی از منی که سه ساله ازدواج کردم به تو نصیحت از همین اول اسم این چیزا رو نیار عادی میشه براش یه روز میگی جدا بشیم اونم میگه برو به سلامت