2777
2789
عنوان

شوهر سابقم رل زده نمیدونم چرا دلم گرفت🥲😭💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 69 پست
عزیزم با تموم وجودم درکت کردم منم 3 سال و نیمه ک طلاق گرفتم میفهممت تا من تو خونش بودم تا صبح با زن ...

سلام بانو

وای خدایا من نمیفهمم ینی بعضی وقتا از خودم میپرسم ینی من انقدر بد بودم ؟؟که حتی لایق حرف زدن نبودم 

حالا واقعا انگار مشکل ما بودیم😞

کسی براشون جبران اولی میشه؟

باید ریشه یابی کرد 

یکی واقعا براش اولی نمیشه 

ویکی مثل من هیچ وقت حاضر نیست برگرده به اون جهنمی که قبلا بوده 

باید دید چه خصوصیاتی من داشتم چه خصوصیاتی اون 

چه کارهایی من کردم چه کارهایی اون 

و سبک و سنگین کرد بعد میشه نتیجه گرفت 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهر منم از صب تا شب سر کار بود شبا دیر میومد خونه تعطیلی نداشتیم تفریح ب زور همش کار. ولی الان همه ...

خدا خیرت بده من همون جام ک بودم اصلا با ما تفریح و گردش و مهمونی و عروسی نمیومد ...می‌دونی چی بهم میگفت ...می‌گفت اگه تو نیای فلان مهمونی من میام ولی چون تو میخوای بری من حالم بهم میخوره برم جایی ک تو هستی

باید ریشه یابی کرد یکی واقعا براش اولی نمیشه ویکی مثل من هیچ وقت حاضر نیست برگرده به اون جهنمی که قب ...

شما چرا جداشدید؟البته اگر دوس داشتید بگید

و اینکه مجدد ازدواج کردید یا کسیو پیدا کردید ک جبران کنه ؟

خدا خیرت بده من همون جام ک بودم اصلا با ما تفریح و گردش و مهمونی و عروسی نمیومد ...می‌دونی چی بهم می ...

😞😞💔

متاسفم عزیزم واقعا نمیدونم چی بگم که دردتو کمتر کنه چون با اعماق وجودم درک میکنم چی میکشی

خدا خیرت بده من همون جام ک بودم اصلا با ما تفریح و گردش و مهمونی و عروسی نمیومد ...می‌دونی چی بهم می ...

هعییی.. بختو عوض کنیم با چارمون چیکار کنیم 

لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز 
سلام بانووای خدایا من نمیفهمم ینی بعضی وقتا از خودم میپرسم ینی من انقدر بد بودم ؟؟که حتی لایق حرف زد ...

سلام گلم ناراحت نشی از حرفم چون خودمم میگم آره عزیزم مشکل توی اون خونه کوفتی من و تو و امسال ما بودن...شاید باورت نشه ولی من 2 سال و نیم قبل از طلاقم دیگع باهم هیچ حرف و سخنی نداشتیم حتی غذا تو خونه نمی‌خورد می‌رفت از خونه ننش طبقه بالا غذا میآورد ک منو آتیش بزنع

شما چرا جداشدید؟البته اگر دوس داشتید بگیدو اینکه مجدد ازدواج کردید یا کسیو پیدا کردید ک جبران کنه ؟

مهم نیست چرا جدا شدم دیگه ۴ ساله گذشته 

ولی وقتی ادم از یه جهنم میاد بیرون بقیه هم همونطور میبینه دیگه سخت اعتماد میکنه 

ترجیح میده تنها باشه تا با یه ادم اشتباه دیگه تنهاتر 

جدایی الزاما نباید یکی بد باشه یکی خوب یا هردو بد 

دونفر شاید خیلی هم خوب باشن ولی ادم درست هم نیستن 

دنبال ادم درست زندگیمون باید باشیم کسی که با ما هم فرکانس باشه

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

😞😞💔متاسفم عزیزم واقعا نمیدونم چی بگم که دردتو کمتر کنه چون با اعماق وجودم درک میکنم چی میکشی

خاهش میکنم گلم باورت میشه من 11 سال و نیم زن این حیوون بودم فقط ی بار اونم با دو تا از دایی هایش رفتیم مسافرت ی بار آخرم با ننش و خواهر و برادرش ک هر جایی تو بازار برا خرید می‌رفتیم فکر میکردم من زن برادرشم اونجام قبلش بهم گفت ک اگه تو نیای من میرم با خانواده خودم مسافرت منم گفتم خب بیا برو من نمی‌رم نگو زن صیغه ش زورش کرده بوده بلیط هواپیما گرفته بودن رفته بودن کیش وقتی من با خانواده اون ب شمال رفتم