2777
2789
شکایتم کنی فایده نداره چون قطعا قبلش ازت ی امضایی گرفتن درسته و تو اون فرم نوشتن ک بیماری دارید

جوابگوی سوختگی کیه این سهل انگاری ازکجارخ پادزیست چیه جلسه رفتم چرانیومددکترتواتاق یه سربزنه نظارت کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه هیچی امضایی نگرفتن تازه خوددکترلیزرنمیکردمیدادیه خانمی لیزرکنه

خب اول کار اینکه برو ی دکتر پوست تایید کنه سوختگیه دوم اینکه برو کلانتری شکایتتو بنویس و ازخود مرکز لیزر و شخصی ک لیزر کرده شکایت کن سوم میبری مدارکتوپزشکی قانونی تا رای صادرشه.همینکه فرمی پر نکردی خوبه ولی خوب میتونن بگن خودشمشکل پوستی داشته ولی میخوای امتحان کن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
خب اول کار اینکه برو ی دکتر پوست تایید کنه سوختگیه دوم اینکه برو کلانتری شکایتتو بنویس و ازخود مرکز ...

تازه بهم نگفتن که اگررفتی خونه دیدی قرمزشدپمادزینک اکسایدبزن اصلا راهنماییم نکردن 

ج‌ابگوی سوختگی کیه پس

عزیزم من لیزر موهای زائد میرفتم ۳۷ درصدسوختگی زدن ولی اشتباها من از دکتر ناظر شکایت کردم و اونا همچون قبل لیزر ازمن امضاگرفته بودن برگ برنده داشتن و حکم ب نفع اونا صادر شد

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
خب اول کار اینکه برو ی دکتر پوست تایید کنه سوختگیه دوم اینکه برو کلانتری شکایتتو بنویس و ازخود مرکز ...

یکی ازبیماراش بهم گفت مگربهت نگفتن که اینکاروکنی گفتم نه کسی بهم چیزی نگفت

یکی ازبیماراش بهم گفت مگربهت نگفتن که اینکاروکنی گفتم نه کسی بهم چیزی نگفت

میخوای ی امتحان بکن برای شکایت

عزیزم من لیزر موهای زائد میرفتم ۳۷ درصدسوختگی زدن ولی اشتباها من از دکتر ناظر شکایت کردم و اونا همچو ...

من هیچ امضایی نکردم تازه من دوتادکتردیگه رفتم که گفتن توبیماری پیسی نداری ولی این گفت داری منم رفتم صورتم لیزرکردم