2777
2789
عنوان

بخاطر بیماری ولم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 43 پست
عزیزم متاسفانه ن،اه مردها به افرادی که آزادانه خودشون رو در اختیار کسی قرار می دن خوب نیست .فکر باز ...

از این به بعد که کلا زندگی من خراب شده و من خوشبختانه تقاص اشتباهاتمو باید پس بدم و باید تنها بمونم ولی هنوزم فکر میکنم خداحافظی چیز زیادی نبود وقتی من خودم قربانی هستم حتی ممکنه خودش منو بیمار کرده باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داری میگی سه ماه قبلش با یکی دیگه رابطه جنسی داشتی خب لابد پارتنر جدیدت متوجه شده رابطه داشتی بخاطر ...

از پارتنر جدیدم چیزی پنهون نبود! اون با اصرار خودش سعی بر این داشت که آسیب قبلی منو جبران کنه و چنان اراده فولادین داشت که هیچی جلودارش نبود!

ببخشیدرابطه با ک ا ن د .... هم میتونه بیماری مثل تبخال یا زگیل رو انتقال بده؟؟؟

نه این ویروس ها از اون رد نمیشن البته در صورتی که علائم وجود نداشته باشه وگرنه اگر زگیل یا زخم به پوست برخورد کنه بیماری منتقل میشه

خب طبیعی هست که نگران سلامتیش باش،شاید شوک بهش وارد شده.بهش زمان بده

من کنارش بودم و درکش کردم ، بهش گفتم حق داره که نگران باشه ولی اگه از خودش انقدر مطمئنه صبر کنه تا جواب آزمایشش بیاد

از پارتنر جدیدم چیزی پنهون نبود! اون با اصرار خودش سعی بر این داشت که آسیب قبلی منو جبران کنه و چنان ...

در هر صورت هیچ جوره نمیتونم هضم و درک کنم بعد سه ماه رابطه برقرار کردی... با اینکه مذهبی نیستم ولی ب شدددت ب حریم و نجابت اعتقاد دارم نجابت هم ب این معنا نیست چادر سرت کنی و حجابت کامل باشه نه! ینی سنگین باشی تو رفتارت حالا با هر پوششی

دختر خوب ،تو که اینارو می دونی چرا روابط آزاد داری ؟ خیلی ها از بی سوادی وارد روابط میشن یا مورد اخل ...

نه متاسفانه منم یه بیسواد بودم که نمیدونستم ، حتی اسم این بیماری ها به گوشم نخورده بود ، بعد از اینکه دچار شدم تازه فهمیدم بیرون چخبره ، نوش دارو پس از مرگ سهراب ! 

حماقت کردم و الآنم جز غصه خوردن کاری ازم ساخته نیست...

در هر صورت هیچ جوره نمیتونم هضم و درک کنم بعد سه ماه رابطه برقرار کردی... با اینکه مذهبی نیستم ولی ب ...

حرفت درست ولی عزیزم هیچ ربطی به زمان نداره

چه سه سال باشه چه سه ماه ، وقتی روابط خارج از شرع داری دیگه زمان اهمیتی نداره 

من ۲۵ سالمه و کلا با همین دو نفر رابطه داشتم و بدون هیچ اطلاعاتی درگیر همچین چیزی شدم ، اینو گفتم که بدونی من یه هر.زه هرجایی نیستم که تن به هرکس بدم همین شروع کردم که بفهمم رابطه چیه قائله ختم شد! 

حرفت درست ولی عزیزم هیچ ربطی به زمان ندارهچه سه سال باشه چه سه ماه ، وقتی روابط خارج از شرع داری دیگ ...

دنبال درمان باش

امیدوارم سلامتی تو به دست بیاری 

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

حرفت درست ولی عزیزم هیچ ربطی به زمان ندارهچه سه سال باشه چه سه ماه ، وقتی روابط خارج از شرع داری دیگ ...

عزیزم من خدایی ناکرده جسارت نکردم

میگی اگاه نبودی و خام بودی و تجربه نداشتی همش قبول الان ک اگاه شدی و تجربه هم کردی دیگه ب خودت بیا نه تن ب رابطه ای بده ن گول حرفای عاشقانه و پافشاری های کسیو بخور الانم بجای غصه خوردن خدافظی نکردن اون پسر بهتره فقط و فقط و فقط ب فکر خودت و درمان خودت باشی انگیزه بدترین بیماریو درمان میکنه هر چیزیم یه راه و درمانی داره علم پیشرفت کرده...اون پسر ارزش ناراحتی نداره بخدا اگه داشت حداقل تو این وضعیت کنارت میموند پس به فکر خودت باش ک زودتر خوب بشی

الانم دیر نشده عزیزم .جلوی ضرر هر وقت بگیری منفعته . شاید این تلنگری بوده . خوب روابطتت محدود نبوده و یادت باشه هر کسی این قدر راحت و آزاد رابطه برقرار نمی کنه . پس اصلا کارت درست نبوده . انواع بیماری های مقاربتی نثل ایدز داره بیداد می کنه .یادت باشه از جایی که هر کسی تن به رابطه آزاد نمی ده و چون افراد خاصی روابط افسار گسیخته دارن پس با خیلی ها رابطه برقرار می کنن ،پس امکان داره آلوده به خیلی چیزا باشن ،مثل تبخال و زگیل و انواع التهاب ها و ... 

و چون این افراد به طور معمول از لحاظ دینی هم ضعیف هستند بنابراین وجدان به خواب زده ای دارن ، سعی می کنت حتی بیماری هارو اشاعه هم بدن و چراغ خاموش ادامه می دن . خودت انتخاب کن ،زندگی پر از دردسر و بیماری با لذت های زود گذر ، زندگی بدون لذت های جنسی و یا محدود کردن اون ولی با وجدان آسوده ،تن سالم و پاک و روح سالم .

✔️ خبرنگار 
فرض رو بر این بزارید که محرم بودیم و این آقا همسرم بود و منو رها میکرد ، اون موقع چی بهم میگفتید

اون موقع اگر شما از قبل ازدواج سالم بودید ، بی معرفتی محض بوده و توجیهی هم نداره کارش 

اگه از خودش بوده باشه که رسماً جنایته

ولی خب در عمل چون ازدواج بار مالی و اجتماعی برای طرف میاره، به این راحتی و بی بهانه رها نمیکنه