2777
2789
عنوان

بخاطر بیماری ولم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 43 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رابطه بدون محرمیت؟توقع چه وفاداری ای داری از چنین رابطه شتاب زده ای؟

فرض رو بر این بزارید که محرم بودیم و این آقا همسرم بود و منو رها میکرد ، اون موقع چی بهم میگفتید

یعنی من لایق یه خدافظی هم نبودم؟ اصلا شاید اون بیمار نشده باشه...

ازت ناراحت شده چون فکر کرده میدونستی  مبتلا هستی و باهاش رابطه برقرار کردی 

شایدم از اینکه فهمیده قبلا با کسی بودی،حس خوبی نگرفته

و قطعا از سلامتی خودش قبل از رابطه با شما مطمئن بوده

منم جای ایشون بودم همین کارو میکردم.

الآن چیزی که کمترین اهمیت رو داره ،خداحافظی نکردن هست.

ببخشید صریح جواب دادم،ازم ناراحت نشو لطفا

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

یعنی من لایق یه خدافظی هم نبودم؟ اصلا شاید اون بیمار نشده باشه...

عزیزم متاسفانه ن،اه مردها به افرادی که آزادانه خودشون رو در اختیار کسی قرار می دن خوب نیست .فکر باز و بسته هم نداره .از طرفی از بیماری هم شاید ترسیده به هر علت . قبلا با کسی رابطه داشته ؟ شما چی ؟ در هر صورت ازین به بعد زندگی درستی داشته باش . خویشتن داری کن 

✔️ خبرنگار 

داری میگی سه ماه قبلش با یکی دیگه رابطه جنسی داشتی خب لابد پارتنر جدیدت متوجه شده رابطه داشتی بخاطر همین رفته

بعدم چجوری ب خودت اجازه دادی بعد سه ماه اشنایی با پارتنر جدیدت (به این سرعت) وا بدی و تن ب رابطه جنسی بدی!!!! 

بله خیلی ،به نظرم خودتو کنترل کنی بهتره تا در معرض بیماری های خطری قرار بگیری .برو حدا رو شکر کن ب ...

همینم معلوم نیست آزمایش hpv و پاپ اسمیر دادم و منتظرم ترس سرطان هم داره نابودم می‌کنه

همینم معلوم نیست آزمایش hpv و پاپ اسمیر دادم و منتظرم ترس سرطان هم داره نابودم می‌کنه

انشالله که چیزی نیست عزیزم

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

ازت ناراحت شده چون فکر کرده میدونستی مبتلا هستی و باهاش رابطه برقرار کردی شایدم از اینکه فهمیده قبل ...

اون میدونست من قبلا رابطه داشتم و منو کاملا می‌شناخت و بارها ردش کردم و ازش خواستم از من دور بمونه ولی با اصرار فراوون سعی کرد به من ثابت کنه که دوسم داره و میخاد با من باشه من اصلا میلی به برقراری ارتباط نداشتم ولی خام رفتار عاشقانه و مسمم بودنش شدم ولی یهو تغییر کرد و یجوری رفتار می‌کنه که انگار من هفت پشت غریبم

دختر خوب ،تو که اینارو می دونی چرا روابط آزاد داری ؟ خیلی ها از بی سوادی وارد روابط میشن یا مورد اخلاقی دارن . این لذایذ ارزش این رو نداره که خودت و بیمار کنی .متاسفانه به دلیل روابط خارج از عرف و شرع بیماری های مقاربتی خیلی زیاد شده . در ضمن ممکنه کسی این ویروس وارد بدنش بشه ولی حالاحالاها تبخال نزنه یا علامت بیماری جنسی نشون نده ،لیکن انتقال هم می ده . پارتنر دیگه چه صیغه ای هست ؟ تو ایران پارتنر یعنی فردی که تعهد نداره و روابط آزاد هم داره ،تعهد هم نداره . پارتنر این جا معنی دیگه ای می ده ‌.

✔️ خبرنگار 
اون میدونست من قبلا رابطه داشتم و منو کاملا می‌شناخت و بارها ردش کردم و ازش خواستم از من دور بمونه و ...

خب طبیعی هست که نگران سلامتیش باش،شاید شوک بهش وارد شده.بهش زمان بده