2777
2789
عنوان

بخاطر بیماری ولم کرد

399 بازدید | 43 پست

من اصلا نمیخواستمش ولی انقد رفت و اومد تا در قلبم رو بروش باز کردم یجوری رفتار میکرد واقعا باورم شده بود دوسم داره کم کم دل دادم و بهش تکیه کردم ، رابطمون خوب بود و جز عشق و محبت چیز دیگه نداشتیم 

تا اینکه گذشت و باهم رابطه جنسی برقرار کردیم و من دو هفته بعد از رابطه درگیر بیماری hsv شدم (تبخال تناسلی) باهاش درمیون گذاشتم و گفتم احتمالا از اون گرفتم و اون گفت اصلا امکان نداره و من کسی بودم که مریض بوده منم چیزی نگفتم گفتم بره آزمایش بده ببینیم چخبره هنوز جواب آزمایشش نیومده رفتارش تغییر کرد من درد می‌کشیدم و درگیر بیماری بودم و به اونم دلداری میدادم از طرفی انتظار داشتم اون یکم هوای منو داشته باشه ، بعد از اینکه جواب آزمایشش بیاد قول دادم خودم از زندگیش برم ولی هنوز هیچی نشده رفتارش عوض شد و منم ازش خدافظی کردم و گفتم بره و کنار من خودشو اذیت نکنه و اون رفت و حتی یه خدافظی خشک و خالی هم به من نرسید ... همش به خودم میگم اشکال نداره و تظاهر میکنم حالم خوبه ولی دلم گرفته ... نمی‌دونم حتی چطور باید کنار بیام...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به درک که رفت 

به جای اینکه به فکر درمان بیماریت باشی غصه رفتن اونو میخوری ؟ این مریضی نشونه اینه که طرف با چندین نفر بوده چطور میتونی دلت برای همچین  آدم کثیفی تنگ بشه

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
به درک که رفت به جای اینکه به فکر درمان بیماریت باشی غصه رفتن اونو میخوری ؟ این مریضی نشونه اینه که ...

شایدم آدم کثیف من بودم ... این بیماری دیگه درمان نداره میون هزار تا غصه ، دارم به این فکر میکنم که من لایق خدافظی هم نبودم؟