2777
2789
عنوان

کیا خوشبختن بیان

235 بازدید | 32 پست

من واقعا خیلی به کسایی که خوشبختن و شوهرایی دارن ک تو عمرشون جز زنشون دستشون ب زنی دیگه نخورده اینا خیلی خوشبختن اما نمی‌دونن🙂🙂 حتی خیلیاشون قدر شوهره رو نمیدونن و کلی ام ازش ایراد میگیرن 

مثلا امروز مامانم با بابام بحثش شد سر یه موضوعی 

بعد ک بابام رفت گفت از دست باباتون دیوونه شدم خدایا حیف ک شماها بزرگید و توام متاهی نوه دارم وگرنه جدا میشدم 😐 منم گفتم مامان چرا قدرشو نمیدونی چون عاشقته چون بهت وابستس بدون تو جایی نمیتونه بمونه شد آدم بد؟؟! بعد مامانم گفت باشه باشه اشتباه کردم میگن دخترا بابایی هستن بیخود نیست منم گفتم ربطی ب این نداره همینکه تو تنها زنی هستی ک لمسش کرده ی دنیا ارزش داره دیدم سکوت کرد و پر چشاش اشک شد چون من خیانت دیدم اونام خبر دارن....

خلاصه اگه شوهر اینجوری دارید قدرشو بدونید 

از نظر من شوهرای این دوره ام هیچ ارزشی ندارن چون اکثرشون قبل ازدواج دوست دختر داشتن و بقیه زنا رو لمس کردن حتی خیلی از زنا هم ارزش ندارن کلا ازدواجای این دوره بی ارزشه واقعا 

حالم از همه چی بهم میخوره کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درسته

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

زنی که همسرش خیانت کرده باشه به هیچ مردی دیگه اعتماد نمیکنه از نظرش همه ی مردا دست خورده ان خدا لعنت کنه مرد بی وجدان و خیانت کارو

درسته کینه خوب نیست ....ولی زشته یه بدی هایی بی جواب بمونه

من کلا حالم از ازدواج بهم میخوره

بنظرم ازدواج نکن الان دیگه ازدواج فقط یه ریسکه 

ازدواج های حال بهم زن 

زنه قبلا تو بغل هزرتا مرد بوده مرده ام همه دخترا و زنای کشورو از دم استفاده کرده

اصلا بنطرت این وسط عشقی هست ؟ آیا ممکنه عشق تو قلب ی آدم تنوع طلب ک همه رو امتحان کرده ب وجود بیاد؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

زنی که همسرش خیانت کرده باشه به هیچ مردی دیگه اعتماد نمیکنه از نظرش همه ی مردا دست خورده ان خدا لعنت ...

من ب هیچ مردی اعتماد ندارم دیگه اصلا 

ن تنها شوهر خودم الان همه پسرا و مردارو می‌بینم همه هیزن همین خودش کافیه ک اعتماد نکنم

داستان قبل ازدواج فرق میکنه کلا چیز دیگه اس، من خودم به شخصه دوست پسر نداشتم جز همسرم هم دست هیچ مردی رو لمس نکردم فکر کنی مذهبی هستم ها نه خیلی هم راحتم ولی این از اول برای خودم یه ارزش بوده که اولین کسی که دستشو میگیرم اونی باشه که همیشگیه.... ولی مردا اینجوری نیستن دوست دارن آخرین نفری رو که باهاشون می‌مونه داشته باشن داستان خیانت بعد ازدواج هم که کلا جداست و آرزو می‌کنم یه جوری بتونی باهاش کنار بیای 

بنظرم ازدواج نکن الان دیگه ازدواج فقط یه ریسکه ازدواج های حال بهم زن زنه قبلا تو بغل هزرتا مرد بوده ...

گلم اون عشقی که شما میگی از نظر من الکیه 

اینکه طرف آب ندیده بوده و یهو افتاده تو دریا خب معلومه یه کم بعد که سیراب بشه اون عطش فروکش میکنه

عزیزم اینکه طرف خیانت نکنه حق طبیعیه یه خانمه مثل نفس کشیدن حتی متأسفم که شما بهت خیانت شده گلم ❤️

تو اوضاع الان فقط خیانت مد شده 

اگه انقد روشنفکرای مثلا همه چیز دان ارتباط با جنس مخالف رو عادی نمی‌کردن الان شاهد اینهمه فساد نبودیم