سلام عزیزم منم حدود سه ماهه سزارین کردم..اول بگم که بهترین تجربه عمرم بود...یه کمی استرس داشتم که طبیعیه ولی آنقدر خوب بود که بهم بدن تا ده بار دیگ بازم سزارین میکنم 🤣خب بزار از اول برات بگم..اول از گذاشتن سوند میترسیدم که وقتی برام گذاشت حتی حسش نکردم بعد فضای اتاق عمل یه کمی ترسناک هست ولی اصلا نگران نباش..فقط به حرف دکتر و پرستارهای اون جا قشنگ گوش بده هر کاری ک میگن انجام بده...بشین روی تخت خودتو شل بگیر که امپول سر برات بزنن که از یه امپول معمولی به نظرم دردش کمتره...بعدم با آرامش دراز میکشی بچتون درمیارن راحت...یعنی بهترین لحظات زندگی یه زن واقعا...من یکی که میگفتم هر درد و ناراحتی هست تحمل کنم که فقط بچه رو هر چی زودتر ببینم...بعد میری اتاق ریکاوری و یه لرز شدید میگیری که طبیعیه و خیلی زود تموم میشع بعد میری تو بخش... تا چند ساعت نباید سرتو تکون بدی و چیزی بخوری که به نظرم انقدر زمان زود میگذره انگار پنج دقیقس ..بعد یه چیزی هم بگم که واسه من عالی بود من شیاف دیکلوفناک رو دوتا دوتا میزاشتم..باور کن ظهر عمل کردم شبش پا شدم دور بیمارستانی زدم🤣 حتی روز بعدم ک مرخص شدم خودم بچمو زدم زیر بغل و رفتم بیرون...اصلا شیاف گذاشتنم ساعتی نبود من هر وقت احساس میکردم قراره دردم شروع شه سریع دوتا شیاف میزاشتم..تا ده روزم شیاف گذاشتم روزای آخر دیگه یکی یکی و در آخر که خیلی زود سر پاشدم...ماساژ رحمی و حتما بزار واست انجام بدن عالیه تو اینستا گول کامنت و اینا رو نخور من خیلی واس ماساژ استرس داشتم که دردش به نظرم قابل تحمل بود..خونریزی و خیلی کنترل کرد و طوری که فقط یه نوار ساده میزاشتم...خلاصه بگم که ارزشش رو داره الان دختر کوچولوم بغلم و حاظرم هزاران بار باز این دردارو تجربه کنم که داشته باشمش از بس عاشقشم...حالا باز اگ سوالی داشتی در خدمتم عزیزم