2777
2789
عنوان

خیلی خود سرزنش گر هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 78 بازدید | 19 پست
مراجعه کردم عزیزم بارهافایده ای ندارهکمی بهتر شدم ولی بازم همونم

راهکارهایی که تراپیست دادن را انجام میدین؟ کلا تغییر نیاز به زمان و همینطور تلاش داره (دلسرد نباید شد). مطالعه کتاب های خوب هم مفید هستند. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راهکارهایی که تراپیست دادن را انجام میدین؟ کلا تغییر نیاز به زمان و همینطور تلاش داره (دلسرد نباید ش ...

بله عزیزم انجام میدم

مرسی بابت دلگرمیت

با خودم دوست و مهربون نیستم وگرنه با اون چیزایی که به من گذشته خیلی هم خوبم و کسی هم وجود نداره اشتباه نکرده باشه

حداقلش اینه که تجربه به دست آوردم

البته تغییراتی هم داشتم ولی کمال گراییم نمی ذاره ببینمشون

بهم کتاب معرفی می کنی لطفا

راهکارهایی که تراپیست دادن را انجام میدین؟ کلا تغییر نیاز به زمان و همینطور تلاش داره (دلسرد نباید ش ...

شما تحصیلاتت چیه؟چه رشته ای خوندی؟به نظر آگاه میای

میشه کتاب و اطلاعاتی داری راهنماییم کنی

شما تحصیلاتت چیه؟چه رشته ای خوندی؟به نظر آگاه میایمیشه کتاب و اطلاعاتی داری راهنماییم کنی

کتاب "چگونه کمال گرا نباشیم" کتاب خوبی هست در زمینه کمالگرایی. کتاب های در زمینه overthinking هم ممکنه برای شما مفید باشه. مثلا کتاب "زیاد فکر نکنید" نوشته‌ی نیک ترنتون.

سرچ کنید ببینید کدام ترجمه ها خوبه (من زبان اصلی خوندم).

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم