2777
2789
عنوان

سه ساله کلفت خانواده شوهرمم

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 95 پست
مرد گنده خودش درست کنه،دو بار تو چار بار خودش،چه پرروهاسی درکت میکنم و میدونم هیچکاریم نمیتونی کنی،ا ...

ممنون گلم ان شاالله 

کمک حال هست بچمو میگیره ولی واقعا برا من سخته همون اشپزی کردن همیشگی همیشه مسعولیت یه نفر دیگ هم داشتن سخته کم اوردم

خواهرای عفریتش باید جلو بشن‌نمیشن نیمدونم چرا فقط زبون سه متری دارن ب کارامون ایراد بگیرن و حسادت کن ...

شوهرت هم باید شرایط شمارو درک کنه

این که نشد زندگی

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از این اتفاقا واسه منم افتاده مادرشوهر منم موقع عقدمون سالم بود الان نیاز به دکتر داره شرایطو پذیرفت ...

خب دیگه خسته شده،از نظر روحی تحت فشاره

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ان شاالله که بدتر از شرایط من سرت بیاد که بفهمی سرنوشت چجوری گاهی اجبارت میکنه ب انجام کاری

اینقد دعای بد نکن آروم باش

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

ممنون گلم ان شاالله کمک حال هست بچمو میگیره ولی واقعا برا من سخته همون اشپزی کردن همیشگی همیشه مسعول ...

به خوبیاش فکر کن،من که همیشه برام دردسر بودن ولی هیچوقت حالمو هم نمیپرسیدن،دو بار حامله شدم حتی یه بار نگفتن اگه چیزی دوست داری برات درست کنیم 

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

یک سوال برادر شوهرت اخلاقش بد بی احترامی می کنه؟  شما غذا برای خودتون مگه درست نمی کنید یک بشقاب هم به ایشون بدید /نمی دونم دقیقا شرایط چجوری ولی زیاد سخت نگیر 

دنیا می‌چرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️
عزیزم شما هم قبلش باید میپرسیدی جریان چی بوده

متن تاپیک واسه همینه دیگه کل کاربرای نینی سایت بر اساس همون نظر میدن نه کامنتای  سه صفحه بعدش 

ایشون نصف شبی کیسه بوکس میخواست که عصبانیتش رو سرش خالی کنه و نفرین کنه دلش وا بشه 

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن   
چون باهمسرت شریکه که نباید شما سرویس اضافه بدی گلم.اون یه بحث مردنه و کاریه که شوهرت شریک شده شما که ...

اره خونه جدا داریم ولی شوهرم خاطر برادرشو خیلی میخاد مثل پدریه براش محاله قبول کنه اینجوری تنهاش بذاریم من خودمم دلم براش میسوزه فقط دارم تحمل میکنم ادامه میدم ب امید اینکه زن میگیره تموم میشه با این حرفها ک شریکیم و فلان دارم خودمو قانع میکنم

خواهرای عفریتش نمونشونو ندیدم انقدر ک عوضین زبونشون سر همه درازه بنظرم چشم دیدن خوشبختی برادرشونو ندارن و گرنه سر و سامونش میدادن با اینکه برادرشون وضع مالیشم خیلی خوبه هیچی کم نداره فقط زنی میخواد ولی اینا چشم ندارن برادراشون زنی تو زندگیشون باشه با جاری بزرگم ک قطع رابطه هستن چشم دیدنشو اصلااا ندارن منم با کوتاه اومدنا و دوری کردنا و چشم پوشی های خودم و اینکه شوهرم پشت منه صلح برقراره و گر نه خیلی موش میدونن تو زندگیم

متن تاپیک واسه همینه دیگه کل کاربرای نینی سایت بر اساس همون نظر میدن نه کامنتای سه صفحه بعدش ایشون ...

به دل نگیر گلم بعضی ادما انقدر پرن که تحمل هیچیو ندارن شرایطا و زندگیام که دیگه شده نور علا نور

عزیزم درکت میکنم منو میگی ک چی بگم ۱۳سال از دوتا برادر شوهر مراقبت کردم ک پدر شوهر و مادر شوهرم فوت کردن یه روز خوش نداشتم پیرشدم صب تا شب بشور بساب غذا درست کن براشون من البته با شوهرم مشکل داشتم اهر سر هم جدا شدم و گفت وظیفت یوده اگه کاری کرده یبار نگفت ازت ممنونم چهار سال مادر مریضمو تر و خشک کردی یه عمر از برادرام مراقبت کردی منکه حلالش نمیکنم