2777
2789
عنوان

عمم سنش بالا رفته و مجرده به فکرش میوفتم خیلی ناراحت میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 77 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وا هروقت رفت بالای۵۰ اون موقع بیا تاپیک بزن

احتمالا عزیز اینطوری نداشتین که انقد راحت میگین سنش زیاد نیست، درسته موفق بودن در زندگی شخصی خوبه ولی اون ارامشی ک در ازدواج هست در هیچ چیز دیگه نیست، ادم میتونه موفق باشه و متاهل هم باشه و بچه هم داشته باشه! 

نه بابا چرا شکسته بشهزایمان نکرده فشار نکشیده عمرا شکسته بشه

دوست عزیز، گفتم بعضی ها. همه ژنشون خوب نیست. زود شکسته میشن تو ۴۰ سالگی و اینا

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
شما به چند سال میگی سن بالا ؟

به بالای ۶۰ سال

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!

سلام . لطفا برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید یا یه دونه صلوات بفرستید .اسمش محمدصادق هست اگه توی نماز شبتون هم اسمش رو ببرید دستاتون رو می بوسم. بیماری لاعلاج جسمی ذهنی روحی داره .‌خیر دنیا و آخرت ببینید. ممنونم .

ای جانمممم الهی خوشبخت شه . خدارو قسم میدم ب حضرت قاسم (ع) و حضرت زهرای مرضیه (س) خدا بخت خوب براش ن ...

وای چقدر دعات قشنگ بود ایشالا ایشالا هر وقت دعا می‌کنی لطفا برای عمه منم دعا کن

احتمالا عزیز اینطوری نداشتین که انقد راحت میگین سنش زیاد نیست، درسته موفق بودن در زندگی شخصی خوبه ول ...

نه اتفاقا زیاد دیدم

تو دوستام

تو فامیل

سختی هم کشیدن و مستقل نبودن 

اما الان نگاهشون میکنی انگاری ده سال جوون ترن 

و هنوز شانس ازدواج سالم و خوب هم دارن

هیچ وقت دیر نیس نترسید

یاد خودم افتادم .. زمان دانشجویی بردنمون قم اردو 

میگفتن جمکران یه چاه هست نامه بنویسی بندازی تو چاه و ...حاجت میگیری

منم مث شما دغدغه ازدواج عمه م رو داشتم که سنش بالا رفته بود و ...

نامه نوشتم انداختم تو چاه جمکران 😂😂🤭🤭

خب آره به نظرم البته هر کی یه نظری داره

ی پیج میشناسم من ازش حرز امام جواد گرفتم خیلی خوبه برام ی حرز داره ب اسم احزاب میزارن تو کوزه فک کنم دقیقا نمیدونم ک باعث ازدواج میشه و این ازدواج ازدواجی موفق میشه من نگرفتم ولی رضایت از پیجش بالاست بقیه حرز هایی ک گرفتم خیلی خوب بودن ام خواستی بگم اسم پیجش رو